Kako popraviti curi Silent Kohler WC

Neki Kohler WC modeli imaju miran rumenilo dizajn koji gotovo ih čini šuti . Ove koristiti niži tlak vode pri ispiranje kako bi se smanjila buka iz voda u pokretu . Propuštanje iz WC moglo teći na pod ili iz spremnika u zdjelu . Identificiranje gdjepočinje problem pomaže vam odrediti najbolji način da se to popraviti . Kad ste izdvojili curenja , popravak problem jeisti kao i za druge vrste zahoda . Upute Screenshot Testirajte curenja
1

Skinite poklopac sa vodokotliću , i ispustite hrane bojanje u vodu spremnika ga obojiti .
2

Podignite poklopac i sjedište iz zdjele i tražiti dokaze o bojila u zdjelu , što ukazuje da jecurenja dolazi iz ventila između spremnika i zdjelu .
3

Osjetite oko zatvorenoj bazi WC na katu za vodu . Ako se osjeća mokro , trebali zamijeniti vosak brtvom WC za podni odvod .
4

dodir leđa vodokotliću , ako se osjeća mokra , bez dokaza o pukotinu ,WC je znojenje i treba izolaciju .
Vratite zaklopke
5

Uklonite poklopac na spremniku za vodu i isperite WC . Zatvorio vodu na WC s čim spremniku odvode u potpunosti.
6

natopiti bilo ostatak vode sa spužvom .
7

otkvačiti lanac odpostojeće klapna i podignite poklopac i njegov kit prsten od odvod na dnu spremnika .
8

obrišite rub odvoda sa spužvom za čišćenje prljavštinu ili talog koji je uzrokovao ventil curiti .
9

Izvucite papir oko kit prsten uključen u sveopćoj WC flap kit na jednoj strani i pritisnite izloženi stranu podnožju poklopca .
10

skinuti papir od preostale polovice kit prsten i pritisnite ga prema dolje oko mozgova , primjenjujući čak i pritisak da se stvori nepropustan .
11

Pričvrstite lanac na ručku ventila , i okrenuti na vodu na WC napuniti spremnik .
Vosak Ring Zamjena

Moje akril Tuš Propuštanje u kutovima usana

Morate poduzeti hitnu akciju nakon što primijetite curenje iz vaše tuš je akrilnim okružuju , jercuri koja ide nepopravljen može dovesti do ozbiljnih strukturalnih oštećenja u svojoj kući , kao i uvjeti koji ugrožavao zdravlja i sigurnosti . Učvršćiv

Více >