Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Što jeventilirani Pipe Zid vodomjera

Sve cijevi se koriste u vodovodne sustave su ocijenjeni u smislu mjerila . Vodomjera određuje debljinu zida lulu a . Cijevi koje se koriste za provjetreni vodovod obično su izrađene od PVC-a i imaju mjerač broj otisnut na strani . Razumijevanje više o cijevi kalibra ocjene će vam pomoći identificirati mjerilo vaše cijevi . O ventilirani Cijevi

Vented cijevi odnosi se na cijevi koja omogućuje zraka u ili iz vodovodne mreže . Vent cijevi su također poznat kao oduška dimnjaka . Vent hrpe obično imaju pristup svježem zraku na krovu i povezivanje sa svakim mozgova unutar kuće . Bez otvore ,negativni tlak zraka unutar cijevi odvoda bi stvorili klompe , a tekućina ne bi tok nizvodno . Ventilacijski otvori omogućujutlak zraka za promjenu unutar cijevi i tekućina mogla slobodno istjecati .
O Pipe Mjerila

kolosijek cijevi odnosi se na debljinu cijevi zidova . U cijevi kolosijeka ,manjibroj ,debljizid . Mjerač cijevi 1, primjerice , ima debljinu stijenke od oko 0,3 inča , acijev za mjerač 36 ima cijev za debljinu stijenke od oko 0,004 inča . Mjerilo cijevi odnosi se na posao koji je zaduženo . Kanalizacijske cijevi uglavnom imaju deblji kolosijek , a cijevi koje nose zrak obično imaju tanje mjerač , kaozid cijevi ne mora biti tako jaka .
Identificiranje Pipe vodomjera < br >

Većina cijevi imaju mjerač otisnut na strani cijevi . Cijevi se procjenjivati ​​u tvornici i označene tiskanih tinte ili laserske gravure , ovisno o vrsti materijala . Raspored 40 PVC cijevi , na primjer , obično ima plavu ili crvenu tintu otisnut na strani . Bakrene cijevi može imati crnu tintu . Cijevi mjerači tipično izražava u smislu broja mjerača , zatim GA . Na primjer ,12 - mjerač cijev trebala biti označena kao " 12GA . "

Bakar Mjerila

Neki bakrene cijevi su obojani da bi identificiranje njihov mjerač jednostavnije . Umjesto brojeva , te cijevi dodjeljuju slova identificirati debljinu zida . Obojene bakrene cijevi dolazi u crvenoj , zelena , plava i žuta . Red cijevi poznat kao M cijevi i ima najtanji zidove bilo bakrene cijevi . Zelena cijevi poznat kao K cijevi te jenajdeblji cijevi dostupni . Plava cijevi poznat kao L cijevi i ima debljinu stijenke koja je međuprodukt . Žuta je za odvodnju otpadnih i linija , te jenajvjerojatnije u boji koji će se koristiti za odvod vodovod zbog svoje srednje debljine zida i velikog promjera .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076333.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.