Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako instalirati septičku Line na katu kupaonica

septičke linije ili otpadne odvodnje linije , sastavni su dio doma u vodovodni sustav , koji se sastoji od vodoopskrbnih vodova , ventilacijskih cijevi i ispusta . Dodavanje katu kupaonica obično povećava vrijednost i utrživost kući . Vodovodniseptička linija u novom kupaonicom jestvar vezanje na glavnom dimnjaku vent - a -tlo , izravno ili neizravno . Obratite se zgrada vlast prije početka kako bi se osiguralo da je dopustivo da visak nove bathroom.Things što vam je potrebno
kuća cjevovodni dijagram
3 - inčni wc prirubnica Srpski 3 - inčni PVC cijevi
3 - inčni PVC lakat osvaja
3 inča do 2 - inčni T- okovi
Pipe vidjeli
PVC čistač Screenshot PVC ljepilom Screenshot Metal remen ( po izboru)
4d drvo čavlima ( po izboru )
Hammer ( opcionalno )
Prikazati više uputa Screenshot
1

Planirajte konfiguraciju odvodnje za smještaj sve sanitarna oprema unajjednostavniji mogući izgled . Septička linija je3 - inčni pruga iz WC u glavni stog vent - i - tla , ali su odvodne cijevi od sudopera i kada /tuš treba presjeći septičke liniju . Ako je moguće , dogovoriti sve čvora uz zajednički zid .
2

Postavite 3 - inčni WC pojasa u podu gdje želite komoda . Ako su zidovi u kući sastoji se od 2 -po - 6 klade , možete instalirati 4 - inčni prirubnicu i pokrenuti 4 - inčni septička liniju . Većina kuća , međutim , ima 2 - by - 4 zid kadriranje , pa3 - inčni prirubnica i 3 - inčni linije su potrebni .
3

Spojite3 - inčni PVC lakat sweep na WC pojasa u podu između greda . Ovaj je90 - stupnjeva lakat , ali ispada lagano smanjiti rizik od klompe . Kad spojite PVC armature , koristiti PVC čistač i PVC ljepilo u armatura prema uputama proizvođača . Srpski Srpski 4

Mjera iz lakta pomesti sa usadnim zid i izrezati 3 - inčni PVC cijevi , s cijevi pila , kako bi se slagala . Ugradite cijev na otvaranju lakta pomesti priključen na WC prirubnicu i instalirati još jedan lakat pomesti gdjeseptička linija pretvara da pada okomito između zida studs .
5

Gradeseptička linija . To znači mošta nagib drenažne linije prema dolje po stopi od 1/4-inch po nozi. AkoWC je 8 metara od zida , on će pasti 2 inča između WC prirubnicu i lakta pomesti u zidu . Težina cijevi obično će se povući do kraja dolje , ali ako je to previše strme ili previše plitkostupnja , pričvrstite ga na odgovarajuću visinu s metalnim remenom , omotan oko cijevi i prikovana za zid studs .
< Br > 6

Kravata u sudoper i kada /tuš ispusta . To ovisi o izgledu kupaonice , ali ove 2 - inčni žljebovi moraju spojiti na 3 - inčnom linija koja iz WC . Koristite 3 inča do 2 - inčni reduktor pomesti T- okovi za spajanje manjih odvode na veće linije . U nekim slučajevima , dvije manje linija povezivat će prije dolaska na septičku liniju , ostavljajući samo jednu cijev za spajanje na 3 - inčnom linije .
7

Trčanje 3 - inčni PVC cijevi vertikalno dolje između zidne privjescima i vezati 3 - inčni liniju u glavni stog vent - a - tla , što je obično najmanje 4 cm u promjeru . Stog vent - a - tlo jeokomita cijev koja se montira na dnu u odnosu na horizontalnu kanalizaciju linije i izlazi krov na vrhu . Između te dvije točke , sve septičke linije i odušna linije koje će priključiti na dimnjak , uz otvori pridaje iznad razine od septičke veze .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076336.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.