Kako napraviti Tuš Voda izaći Hot Prije

Čeka toplu vodu da teče iz tuš može bitidrag , pogotovo kada ste u žurbi . Dok čeka vruće vode , koju su također prisiljeni dopustiti vodu da teče , što Otpad vodu . Možete smanjiti vrijeme koje je potrebno za vodu zagrijati strane bilo zagrijavanje cijevi ili instaliranja uređaja koji će zagrijati ili vodu ili bi ga iz teče iz svoje slavine dok ne bude dovoljno vruće . Upute Screenshot
1

Trčanje tople vode u sudoper prije uključenja tušem . Dok vi perete zube , omogućujutopla voda da se izvoditi u sudoperu . To omogućujetoplija voda teći od bojler do svoje kupaonice cijevi , bitno je zagrijavanje cijevi i ispiranje hladnom vodom van.
2

Instalirajte push- button pumpa tople vode ispod vašeg sudopera . Topla voda pumpa snage vode iz bojlera na cijevi tople vode , kada se pritisne gumb za start . Ova voda onda je prisiljen u hladne vode i opet natrag u uvali grijača tople vode , u petlju , dok sepumpa detektira povećanje temperature vode . Nakon što se temperatura povećava ,pumpa se isključuje i omogućujetoplu vodu da teče iz tuš ili umivaonik . Mnogi pumpe tvrde da se poveća vrijeme koje je potrebno za vodu za zagrijavanje i smanjiti gubitke vode .
3

Instalirajte sustav ponovnog kruženja s vremena u kući . Ovi sustavi su također opremljeni s mjernim koji mjeri temperaturu vode . Sustav će trap na toplom vodom crtu , tako da je već spreman na unaprijed puta . Budite svjesni dasustav reciklaže može povećati račune za potrošnju energije . Recirkulacija sustavi instalirati na svoje odvodnih vodova ispod sudopera .

KakoCannon kotla rad ?

Kotao je kao samovar na štednjaku . Kaoizvor topline grije vodu ,voda uzavre u obliku pare . Teakettles izgubite pare u zraku , dok je kotlovi snimanje pare koristiti kao izvor energije . Nakon kotlovi koriste energiju , oni objaviti otpadne tvari u

Více >