Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako zamijeniti stari lijevanog željeza Stack Pipe

Ako je Vaš imate starije kuće , posebno jedan izgrađen je početkom 20. stoljeća , šanse sukuća je od lijevanog željeza stog cijevi , također poznat kao drenažnih cijevi , umjesto modernog materijala kao što su PVC-a . Lijevano željezne cijevi su vrlo osjetljivi na koroziju zbog kroničnog žarenja, što jegrijanje i sporo hlađenje cijevi tijekom vremena . Kao cijevi izjedati , oni počnu da 'cure , što može izazvati ozbiljne štete na vašem domu . Korijenje također je poznato da raste u pukotine i blokirati snop cijevi . Oštećeni dijelovi od lijevanog željeza može se zamijeniti s modernim PVC.Things morat ćete
Kopanje alate
Marker
Mjerna vrpca
PVC cijevi
klipni vidio
2 Fernco gumene spojke < br > Matica vozač ili odvijač
Prikazati više uputa Screenshot
1

Isključite glavni dovod vode u kući . Odvojak moglo biti u podrumu , puzati prostora ili na početnom izvana. Uključite slavina , poput sudopera ili izvan crijeva , očistiti vodoopskrbne linije .
2

Akocijev je pokopan , iskopati tlo da bi došli do cijevi na sve strane . Obratite se svom komunalno poduzeće kako bi se osiguralo da ne oštetiti zakopane komunalne vodove . U nekim slučajevima , stari lijevanog željeza cijevi bi mogla biti izložena u podrumu svoje kuće, tako kopanje bi bilo nepotrebno .
3

Pregledajte cijev rukom odrediti dijelove cijevi koje treba zamijeniti . Osjetite za slabe dijelove u metalu . U nekim slučajevima ,šteta će biti očito da se u oku .
4

Markcijevi s olovkom ili markerom na obje strane oštećena područja .
5

Mjera razmak između svake oznake za određivanje veličine potrebne za zamjensku cijevi . Zamjena cijevi bi trebao biti 1/4-inch kraći od ovog mjerenja kako bi se omogućilo 1/8-inch na svakom kraju zabolje stati sa spojnicama .
6

Cut kroz cijev s klipni vidio na oba označenim dijelovima ; koristiti karbida oštricu s pilom, kako bi se osiguralo da je dovoljno jak da siječe metala . Postavite kantu ispod cijevi uhvatiti stajaće vode slijeva u odvod .
7

Povucite se Fernco gumenu spojku preko svake otvoreni kraj cijevi od lijevanog željeza . Gurnite ga natrag nekoliko centimetara na cijev kako bi se omogućilo dovoljno prostora za dodati novu cijev .
8

Držite novi dio cijevi na mjestu i slajd spojke gore tako da oni pokrivaju nove i stare dijelove cijevi jednako .
9

Stegnite steznik na bendove ravnomjerno , pomoću matice vozača ili odvijač . Uvjerite se da su sve spone okrenuo jednak broj puta .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076477.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.