Kako Backflush vruće vodovod

Prije pozvati vodoinstalatera popraviti slavinu tople vode s niskim protokom , pokušajte ga backflushing sebe . Možete obaviti proces s jednim alatom . U suštini , morate stvoriti pritisak u cijevima za eksplozije protoka blokiranja sediment nazad u kadu . Sve što je potrebno za to jenačin da se spriječi da voda teče iz vašeg tromim faucet.Things morat ćete
Papirnati ručnici
ključ
Prikazati više uputa Screenshot
1

isključite grijanje tople vode i servisni ventil . Obično možete pronaći ovaj ventil pričvršćen na cijevi koja izlazi iz vrha grijača u podrumu .
2

Uklonite perlator na kraju žlijeb s najmanjim pritiskom vode . Da bi ga uklonili , jednostavno ga okretati ulijevo dok ne unscrews . Ako je potrebno , možete koristiti ključ da biste ga uklonili .
3

otkinite komadić papirnatim ručnikom , uvaljati ga k loptom veličine otvaranja slavine i pritisnite ga iznutra aerator . Zajebi perlator natrag na izljev .
4

Uključite Kada ili praonici odvod sudopera i uključite tople vode .
5

Uključite hladnom vodom po sudoper sa slavinom priključen . Papirnatim ručnikom će spriječiti vodu da teče i da će ga natjerati natrag kroz cijevi .
6

Provjerite kadu ili praonici sudoper za krš . Ako postoji sedimenta u kadi , uspješno ste opsutrujan cijev . Ostavite slavinu tople vode na .
7

Ugasite hladnu vodu ventil na priključen pipa . Odvijte perlator i ukloniti svežanj papirnatim ručnikom , a zatim zamijeniti perlator .
8

opet Uključite bojler i servisni ventil na leđa. Topla voda će početi teći u kadu . Pustite da se izvoditi dokvoda izlazi potpuno jasna . Uhvatiti što više sedimenta što je više moguće s papirnatim ručnikom prije ispuštanja kada.
9

Uključite toplom vodom na povratno pipa testirati protok .

Kako to Utočište Toaletni Sidro

Vodoinstalateri obično nazivamo vodovod dolikuje da sidra WC na katuWC prirubnice , iako neki ga zovuormar prirubnice u odnosu na dane kadkupaonica je zvanihnužnik . Dva dijelovi obodom uključuju 3 - ili 4 - inčni cijev koja se spaja na nju otpada ci

Více >