Mogu li koristiti Mokro Vodoinstalacije kompresije dolikuje

? Kompresija elementi sutradicionalna vrsta vodovodni priključak dizajniran kako bi vodonepropusne veza između različitih cijevi . Kompresije elementi mogu povezati različite vrste materijala i može se koristiti u širokom rasponu od kućanskih primjene . Sve dok kompresija matice i prstena pravilno postavljena za dovršetak brtvu , većina spojnice može se ugraditi , čak i u prisutnosti vlage . Mokri Priključci

Kompresija elementi mogu biti izrađene od oba metala i plastike . Mehanizam , bilospona koja je stisnuo preko priključka ili orah koji se odnosi na momentdolikuje , vežedolikuje i stvara pečat . Ova brtva se stvorio i silom pritiska , što znači da se male količine vlage neće utjecati na veze . No, to je još uvijekdobra ideja da se osuši sve dijelove što je više moguće prije korištenja montažu stvoriti bolje prianjanje i izbjeći klizanje .
Spojevi

U nekim slučajevima , nit spoj ilislična vrsta vodovod spoj može vam pomoći pripremiti cjevovod za vezu . Ovaj thread compound linije unutrašnjostdolikuje i zapravo pomaže formira trajniji pečat koji čuva curenje iz razvoju kasnije u životu vodovod . Za ovaj spoj da rade dobro , to bi trebao biti primijenjen na suhom cijevi i suhu ugradnju tako da se pridržavaju lakše .

Istjecanja i Prilagodbe

Ponekad kada vijcima ili stezanje na kompresije dolikuje , voda će i dalje curiti prekodolikuje kao što podesiti i stegnuti ga . Tako dugo dok ste još uvijek radi na rezanju , rijetko morate brinuti o ovom višak vode . Zaustavljanje i reapplying ugradnju će vas samo uzeti jedan korak natrag . Ispravno instaliran kompresiju dolikuje treba u potpunosti zaustaviti curenje u vrijeme kada su učinili . Akocijevi još uvijek curi , možete uzeti dolikuje off i preurediti ga poslije.
Pritezni

Kompresija elementi su trebali biti stroži , ali to ne znači da trebali biste ih zategnite s toliko snage kao što možete skupiti . Zatezanje mokri kompresije montažu neće učinitiproces kompresije raditi bolje ili bi se za vlagom . No, to bi moglo slomiti tlačnog prstena ili krše pečat koji ste stvorili. Prejako čak može oštetiti cijevi ispoddolikuje , pa nemojte koristiti dodatnu snagu da bi se za mokru ugradnju . Instalirajte dolikuje normalno , čineći potrebne prilagodbe kao što rade .

Jeste kanalizacijskih cijevi Siguran u potkrovlju

? Kanalizacijske cijevi su jedan od najvažnijih dijelova Vašeg doma otpada sustav odvodnje , kao i oni fizički prenijeti otpada iz unutar svog doma na glavni kanalizacijski priključak na ulici . Kanalizacijske cijevi mogu se ugraditi u različitim mje

Více >