Ima lisnage za tuširanje Drain zamka ?

Drain zamke povremeno su instalirani u tuševima na isti način na koji su instalirani u ponorima . Oni hvataju sediment i druge materijale koji bi potencijalno mogao dobiti uhvaćen dalje niz odvod liniju i uzrokuju značajnije probleme . Glavni problem s tušem zamku , iako je u pristupu njoj . Iako ne postoje snage zamke koje će automatski se jasno začepljenim materijala , postoji nekoliko učinkovitih načina da odu o čišćenju zamku .
Ocijedite

Prije nego pokušate očistiti zamku tuš , osigurati da ne morate sve krhotine u odvod Začepljenje protok vode . Mnogi odvod skupštine imaju različite dijelove da kosa i druge sediment se lijepi za te uzrokujuvode za sigurnosno kopiranje . Uklanjanje ispusni čep i kopanje dolje koliko u odvod, kao što možete sa svojim prstima može dati neke rezultate ljigav , ali ako kuka prste kako ih povući natrag , možda ćete biti u mogućnosti izvući najviše što se zaglavi unutar .
Vrt crijeva

Još jedan način da se jasno podni odvod , iprilično djelotvorno , je da koristite crijevo . Možete jednostavno gurati crijevo do propasti kao što možete dobiti je da ide prije uključenja vode punoj snazi ​​u pokušaju da istjerati odvodni vod . Ova metoda je slična metodi provlače koriste vodoinstalateri koji koriste svoje specijalitet vodovod zmije doći što bliže začepiti moguće i prisiliti stavku uzrokuje zabrtviti iz odvodnog zamku .

snaga Auger

snaga svrdlo jenajbliža stvar koju ćete naći na električni tuš trap čistiji . Ove svrdla koriste se za dodatnih teške klompe koje je potrebno malo više mišića . Srećom , ne morate kupiti svrdlo za napajanje da biste dobili posao ispunjavanja. Obično možete iznajmiti jedan po jedan od glavnih home poboljšanje trgovinskih lanaca koji nude alat usluge iznajmljivanja . Ove svrdla koristiti kabel za čisto iz odvodni vod kao što ga uvlači u vodovod . Najam bušilicom s najmanje 50 metara kabela kako bi se osiguralo da imate dosta linije za čišćenje iz cijevi .
Klip

Prije nego vam ponestane i najam svrdlo , provjerite da li isprobatineke od starih pokušao i istiniti metode za uklanjanje blokada odvod . Prva od njih je ukloniti odvodnu čep i izvucite WC klip i pokriti odvodnu rupu dok je pokušavao da se pumpa blokada kroz zamku . Također možete probati neki tekući odvod čistač kao alternativnu metodu .

Moja perilica suđa ne čini dovoljno pritiska

Perilice posuđa ovise o pritisku vode pravilno očistiti jela . Ako ste stalno pronalaze ostatke ostataka hrane na posuđu , to može biti znak da je vaš stroj za pranje posuđa nije čišćenje posuđa s dovoljno pritiska vode . Možda ćete biti u mogućnosti

Více >