Što učiniti ako Icicles dolaze iz slavine ?

Vanjske slavine osigurati prikladan izvor vode za vrtlarstvo , vanjski čišćenje i opće održavanje dvorišta . Međutim , ako jevanjska slavina curi voda , dok su temperature ispod nule , što će formirati icicles koje se protežu prema dolje iz kljuna . To jepokazatelj problema s slavinu da bi trebali popraviti prije nego što uzrokuje više ozbiljne štete . Problem i dijagnoza

prvi korak kada primijetite sige dolaze iz slavina je dijagnosticirati izvor curenja . Curi slavina vjerojatno kaplje voda tijekom toplog i hladnog vremena podjednako , povećavajući svoj ​​račun vode i omekšavanje tlo oko svog doma . Ako ne provjeravamo , to može dovesti do problema kao i očuvanja vode u podrumu . Pažljivo razbiti ili rastopiti daleko icicles i provjerite da li dolaze iz unutrašnjosti slab napon ili iz slavine u ručku . Ako se ne može reći , ispitati slavinu kako bi vidjeli je li voda oblici oko baze ručku ili ako kapi vode pada s izljevom nakon što je bez leda .

Popravak Opcije

Jednom kada znate gdje vam je pipa je sige dolaze iz , možete poduzeti korake kako popraviti problem . Curi ručka jednostavno može zahtijevati zatezanja . Voda curi iz kljuna može ukazivati ​​puknut ili neispravan pranje unutar sklopa slavina . Rastavljanje slavina mogao otkriti očito slomljen komponentu , koje možete zamijeniti po potrebi . U drugim slučajevima , jednostavno otvaranje , čišćenje i ponovne montaže slavina će ručicu i ventil dovoljno čvrsto držati leđa protok vode .

Mraza Modeli

Neki vanjski slavine dolaze slabel mraza . Međutim , ove slavine još uvijek može razviti icicles ako doživjeti određenu vrstu kvara . Mraza slavine imaju ventile koji se nalazi nekoliko centimetara dalje od izljeva . Time se osigurava da, kada se instalirabez mraza slavina ,voda se zadržava je unutar svog doma , a ne izložen zamrzavanje vanjskim temperaturama . Akoventil ne uspije , voda može nesmetano teći iz slavine i stvoriti icicles blizini izljeva . Zamjena ventila ili cijeli sklop pipa jejedino rješenje .
Unutarnji Slavine

mogli vidjeti sige stvaraju na zatvorenim slavinu . To samo može dogoditi kada je zrak u prostoriji padne ispod nule . Na primjer , ako imate kupaonicu bez svoje topline oduška koju ograditi od ostatka svog doma , ili ako vaš sustav grijanja ne uspije , a vi ne možete topline svog doma , da bi mogao doživjeti unutarnje pipa icicles . Proces za zaustavljanje curenja jeisto kao i sa vanjskim slavine . Međutim , unutarnji zamrzavanja također stvara opasnost od pucanja cijevi i oštećenja drugih tijela . Zadržati svoj dom toplo dovoljno da se spriječi stvaranje leda i pokrenuti vodu povremeno tijekom nestanka topline kako bi se spriječilo led iz zgrade u cijevima .

Upute za Instaliranje Kohler Flappers

Kohler WC dolaze sa standardnim šiparica koja djeluje iz lanca . Lanac se postavlja na kraju rumenilo ručkom . Tijekom vremenašiparica razvija pukotine ili privlači pretjeranu prljavština koje sprječava zatvaranje rumenilo rupu . To čini vaš WC pokre

Více >