Što jezamjena za S - trap Drain

? Svaki vodovod učvršćenje mora imati svoj individualni zamku ispod njega , osim za one čvora, kao što su WC-a koji imaju zamke na unutrašnjost . S - zamku razlikuje u izgledu iz P - zamke , ali obavljaju istu funkciju . Ako zamijenite S- zamku ,materijal je napravljen od je vaš osnovni razmatranje. Zašto Zamijenite trap ?

Zamka ne samo stalno drži vodu unutar njega , blokirati štetne pare koje će rasti kroz odvod , ona također često prima kemikalije namijenjene za brisanje iz začepljenja, što često naseljavanje u zakrivljenom zamku prije postizanja ravnog dijela odvodne cijevi . Dakle ,zamka je čestoprvi dio odvodnog vodovod na propast i potrebno mijenjati . AkoS - trap jednostavno curi na spojevima , što eventualno može stegnuti , ali ako se nastavi , ili curi iz mjesta duž zamku , zamijenite ga .
Pravo Zamjena Materijal

Vrlo je vjerojatno , pogotovo akoodvod ima izvorni S- zamku u mjestu ili ako se nije promijenilo u dugo vremena , da jeS - trap je izrađen od metala . Problem s metalnim cijevima je da , tijekom vremena , oni gristi i razvijati curenja . Izbjegavajte to kada zamijeniti S- zamku ugradnjom PVC S- zamku . Plastična zamka nije samo jednostavan za instalaciju i uklanjanje , u usporedbi s metalnim jedan , ali to neće korodirati .
S - zamka Versus P- trap

lakše uočili razlika između s - zamku i p - zamka može vidjeti gledajući u dva umivaonika , gdje je jedan ima S- zamku i drugi p- zamku . P - trap povezuje s horizontalnom kraku cijevi koja seže kroz zid . Nasuprot tome ,S - trap povezuje s vertikalnom cijevi koja ide kroz pod . Iako je S- zamke nisu dopuštene u novogradnji , možete zamijeniti onaj koji ste već s novim S- zamku umjesto mijenjanja učvršćenje je vodovod za smještaj P- zamku . Oba S -zamki i sifona dovesti do kanalizacije linije .
Zamjena S- trap

Kada zamijeniti S- zamku , ponesite ga sa sobom na hardvera ili dućan home poboljšanje . Na taj način , možete dobiti zamjenu koja jetočna veličina , jer različiti čvora zahtijevaju različite veličine zamku . Ako jetijesno za S- zamku između dviju vertikalnih dijelova cijevi koja povezuje ga , savijte S- zamku natrag na sebe da bi se lakše uklopiti . PVC cijevi i skliznuti matice obično vam omogućiti da ih zategnite rukom , ali završiti ih zatezanje s kliještima , ako je potrebno , da se posklizne matice lagodan.

Kako popraviti kanalizaciju za izbacivanje pumpa koja se ne može poslati voda do

kanalizacije izbacivanje pumpa je potrebno za svaki dom koji ima kupaonicu koja se nalazi ispod razine kanalizacije linije . Pumpa raspršuje kanalizacije do glavne linije , tako da se može isprati u septičke jame ili u zajednici kanalizaciju . Te pum

Více >