Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Prednosti Različite vrste Bath kanalizaciju

slivnici kada pustite vodu da teče slobodno iz svog kadom . Bilo da povucite utikač , pritisnite polugu i okrenite vijak za zatvaranje i otvaranje drenažu , vjerojatno se mehanizam za gotovo. Ali , ako ste instalirate novi kada, preoblikovanju kadu ili žele zamijeniti slomljena odvod , da ste suočeni s odabirom prave odvod . Svaki model ima različite prednosti i nedostatke . Pop - up

pop - up odvod vijke u odvod pomoću navojem vijak na sredini čepa . Uključite utikač jedan način da ga smanjiti i pečat na odvod . Uključite utikač na drugi način i to pops gore i omogućuje vodu da teče iz kade . Uključite utikač predaleko i da izlazi i da ga morate vijak nazad u kadu tediously na odgovarajuću razinu . Ove slivnici rade dobro i lako držati korak s , ali oni mogu biti teško čiste i lako se pokvario s kosom .
La Ručica

putovanje polugu za ispuštanje čep je povezan s polugom , obično na vrhu slavine . Podignite polugu i snižava čep i zapečati ga preko odvoda . Spustite polugu i plug lifta , čime voda iscijedi . Ove vrste kanalizaciju su jednostavni za rukovanje , ali ako oni prestanu raditi , oni mogu biti komplicirano popraviti , budući da postizanje polugu mehanizma zahtijeva uklanjanje pipa i odvod utikač . Neki putovanje poluga čepovi imaju više slobodnog prostora da i drugi . Oni mogu postati začepljen sa kosom i pjene od sapuna i može biti teško očistiti .
Plug

vijak za ispuštanje nema komplicirane pokretnih dijelova , Vi jednostavno blokirati odvod s plastičnim čepom , kolikopluta zaustavlja bocu . Čep je jednostavan za čišćenje , jer možete ribati sve oko njega . Pravilno veličine ,čep radi dobar posao vođenja vodu u kadi . Glavni nedostatak utikača je da su oni lako izgubiti . Možete priložiti čep na slavinu pomoću lanca , ali lanci mogu se istrošiti iliplug mogla otpustiti .
Ostala razmatranja

vrsta odvoda koristite može ovisiti o vrsti kadi . Stariji , pandža - noga kace su najprikladniji za jednostavne gumenim ili plastičnim čepovima. Ako je vaša kada ima ručicu putovanja , možete ga zamijeniti s drugom polugom putovanje ili plug , ali ne bi se uklonili stari odvod uopce instalirati pop - up odvod . Otvaranje lijevo od pop -up može biti previše široko da jednostavno utikač .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076557.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.