Moen Hydrolock Leak

Moen objavio Hydrolock kao način da se vodovod instalacija lakše . To je u bitirukav da sjedne dolje na oba kraja za spajanje dva crijeva . Iako je ovaj projekt čini puno lakše instalirati slavinu ,Hydrolock može biti u kvaru i izazvati curenje u različite načine . Pukotine

BudućiHydrolock je uglavnom plastični , pukotine mogu nastati tijekom vremena u strane konektora . Razmislite također da nepravilne instalacije ili grubo rukovanje može izazvati pukotine u obliku . Pukotina u Hydrolock vjerojatno će zahtijevati zamjenu , iako , ovisno o veličini i težini , ljepilo ili epoksi bi se mogla koristiti kako bi se zatvorio pukotine . Isključiti vodu , izvadite Hydrolock priključak i pregledati ga za pukotine . Popravak ili po potrebi zamijeniti .
Bad Seal

brtva oko unutar kraju Hydrolock priključak može biti neispravno postavljeni . Isključiti vodu , izvadite Hydrolock priključak i provjerite brtvila . Provjerite jesu li pravilno postaviti unutar otvaranju Hydrolock . Pobrinite se da nisu izgrižen , nedostaje, napuknut ili na neki drugi način razbijen . Ako jesu ,priključak će vjerojatno morati biti zamijenjena , osimzamjene brtva se može naći .
Neispravan Snap

Nepropisno ukapavanje može uzrokovati ugriz ne bi se u potpunosti angažiran , dopuštajući da voda istjecati . Također , grubo rukovanje moglo izazvatiugriz postati isključen . Provjerite Hydrolock i pazite da sjedne na oba kraja su čvrsto na mjestu i nije slomljen .
Manjkav crijeva

Akocrijevo nije u potpunosti umetnut u Hydrolock tijekom instalacije ,curenja moglo dogoditi . Isto tako , ako jekraj crijeva napuknut ili izgrižen , to ne bi mogli napraviti savršen pečat . Skinite crijevo od Hydrolock i pobrinite se da je u dobrom stanju . Akocrijevo napuknut ili izgrižen , možda je moguće smanjiti taj dio off , zamijenite crijevo dolikuje i namjestite Hydrolock natrag zajedno . Akocrack suviše ozbiljno , ili nemate stručnost zamijeniti crijevo dolikuje ,nova crijeva će vam biti potrebna .

Električni kotao Popravak

Ako vam se sviđa topla kupka ili tuš tijekom hladnih zimskih mjeseci , vjerojatno koristite električni kotao za vodu , također poznat kao električni bojler . Kotao električna voda može biti prilično pouzdan, ali to je također predmet neispravan . Ele

Více >