Kako to osiguratizahod na Ispravno

Instaliranje novog WC može bitijednodnevni DIY projekt , ako to ne učinite vaše istraživanje prvi . Uzimajući sve ispravno poravnat može biti lukav , međutim , i da je potrebno svaki komad na mjestu za pravilno funkcioniranje komad vodovod . Ako uzmete pažljive korake tijekom procesa instalacije kako bi bili sigurni da je sve na mjestu , te bi trebao biti u mogućnosti završiti dobro uvjereni daje na wc ispravno . Ako ste u rješavanju problema malo nestabilnost i ljulja u postojeći WC , razumijevanje korake kako bi osigurali da će instalacija vam pomoći riješiti problem . Upute Screenshot
1

Vratite i zategnite vijke koji pričvršćuju prirubnicu na podu . Ormara vijci trebao ustati s prirubnice savršeno paralelno na zidu iza wc . Uvjerite se da su vijci ne savjet ili pada tijekom postupka instalacije .
2

Mjera veličine oba ormara lakta i vrata WC školjku . Pobrinite se da koristite prikladne veličine vosak prsten za smještaj u oba mjerenja . Ako imate 3 - inčni vrat i 3 - inčni ormar lakat , lako je utvrditi da li je potrebno sigurno - dolikuje 3 - inčni vosak prsten . Međutim , ako imate 4 - inčni ormar lakat s 3 - inčni vrata , trebat će vam 4x3 reduktor za pretijesnog . Loše dolikuje prsten može rezultirati u WC da ne sjedi pravilno .
3

Postavite školjku preko vijaka za pričvršćivanje pažljivo . Lagano protresite zdjelu s jedne na drugu stranu kako bi sigurno staviti prsten voska . Ormara vijci će se postroje savršeno s zdjelu , akoje na WC ispravno .
4

Mjesto gumenih brtvi preko rupe na dnu vodokotliću , na donjoj strani . Stavite gumene podloške unutar spremnika vrhu tih rupa . Umetanje vijka iz unutrašnjosti spremnika do van . Vijci trebalo staviti van izvan dna spremnika da vam vodič za instaliranje tenk na zdjelu .
5

mjesto tenk na vrhu zdjele pažljivo tako spremniku vijci savršeno uklapaju u rupe na posudi . Zategnite vijke dok su sigurne , ali nemojte previše stegnuti , jer to može dovesti dospremnika za ispucati .
6

Pokušaj Shimmy zahod kako bi provjerili da je sve sigurno na mjestu . Dodaj vodoinstalater je kit na obodu na postolju , akobaza WC scoots previše za vaše udobnosti .

DIY : Kako zamijeniti Olovo odvodnim cijevima

Mnoge starije kuće koristi olovne cijevi za odvod vode u cijeloj strukturi . Dok olovo je bilo dovoljno da se obaviti posao na vrijeme , kao i cijevi dobi oni imaju tendenciju da se iskustvo pukotine , uzrokujući curenje . Zamjena cijevi s novom PVC

Více >