Kako reverse vode smjer u Zajedničkom izljev

Kada instalirate novi zajednički izljev slavina u sudoper ili kadu , unutarnje mehanizme čep mora biti instaliran u pravilan redoslijed i konfiguraciji . Mnogi slavine gdje su obje temperature dolaze iz iste slavine uključuju spremnike koji diktiraju što temperatura pali s kojim nositi . Ako je spremnik instaliran na pogrešan način , što se može naći tople vode dolazi iz hladne ručke i hladne vode koja dolazi iz vrućih ručka instead.Things morat ćete
odvijač
kliješta
Prikazati više uputa

1

Isključite vodu s ventilima pod sudoper . Skrenite ventili smjeru kazaljke na satu okrenuti vodu. Ako nema ventila ispod sudopera , isključite glavni ventil za vodu u vaš dom .
2

Skinite poklopac s vrha ručki . Ovaj cover izlaže vijak koji drži sklop ručke na mjestu .
3

Odvijte vijak unutar slavine . Stavite ga na stranu na sigurno mjesto gdje neće slučajno padne u odvod .
4

Skinite pričvrsnu kopču koja drži temperaturu uložak na mjestu .
5

Podignite temperaturu uložak iz slavina , imajući to u istoj poziciji kao što je bio u slavinu tako da znate na koji način se to pretvorilo .
6

Uključite se temperatura spremnika je punih 180 stupnjeva i ponovo je u svojoj novoj poziciji . To će obrnuti protok vode kroz slavinu .
7

Zamijenite opcijske isječak držati spremnik u mjestu i zavrnite slavinu natrag na svoje mjesto . Ugriz poklopac ručku natrag na slavinu .
8

Uključite vodu natrag i testirati slavinu kako bi se osiguraloodgovarajuće temperature dolazi u pravo vrijeme .


Urliče šum u kući kanalizacijska cijev

Izlazne vode može uzrokovati urliče , kuca ili grgljala zvukove u odvod i kanalizacijskih cijevi . Osim što je neugodno , ove zvukove također može ukazivati ​​na ozbiljan problem . Isti problemi koje uzrokuju bučnih cijevi može učiniti ih propuštati

Více >