Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Razlika između vrha i dna Nasadni slavine

To je najbolje da se unaprijed odrediti što vrste slavine su dostupne za sudoper želite kupiti , jer možda ćete otkriti da jeslavina volite se ne uklapa u sudoper želite . Osim toga , odabirom slavina koji je montiran drugačije od one koju zamjenjuje može povećati troškove rada , ako imatevodoinstalater instalirati novi sudoper . Karakteristike

način top - mounted i slavine bottom - mounted su priključeni na ponora proturječi što njihova imena sugeriraju . Top - mounted slavine su pričvršćeni s orasima i perilice nalazi ispod sudopera . Bottom - mounted slavine su pričvršćeni na vrhu sudoper s orasima i perilice koje su obuhvaćene slavina mlaznica i ručke . Jedna od prednosti modela odozdo montiran je u tome što ne morate puzati u uskoj prostoru ispod sudopera odvojiti slavinu kako bi ga zamijeniti .
Centerset Slavine
< p >centerset slavina jenajčešći tip top- mounted pipa . Centerset modeli dolaze kao jedna cjelina s izljevom i ručke montiran na bazu , a oni su čestoVrsta pipa izabran za manje sudopere . " Centar " u centerset odnosi na količinu prostora između centara vanjskih sudopera rupe kroz koje su crijeva pokrenuti povezati slavinu za dovod vode . Centerset pipa općenito fit sudopera sa tri rupe za slavina prilozima , aprostor između središta najudaljenijim rupa mjera oko 4 inča .
Rasprostranjena Slavine

Rasprostranjena slavine su obično modeli bottom - mount . Kao centerset sorti , raširene slavine su zakačen na vodoopskrbi kroz tri sudoper rupa . Međutim , u prostore između centara najudaljenijim rupe raširenih slavine su 6 cm, osim ili više . Izljev i ručke rasprostranjenih slavine obično spajanje na sudoper odvojeno , a ne kao jedna cjelina . Rasprostranjena slavine može stati veći izbor umivaonika odizljeva i ručke nisu spojeni na jednu bazu .

Razmatranja

hardvera i završiti top - mounted i slavine bottom - mounted utječe na njihovu jednostavnost uporabe i održavanja . Na primjer , jednog ručka gumbi omogućavaju pristup topla i hladna waterlines u isto vrijeme , bez potrebe za uključivanjem odvojene ručke za to . To je lakše držati porculanske ručke tražite čist , jer oni ne pokazuju sapun šljam i vode mjesta tako jednostavno kao što su krom i drugih sjajnih završi . Ručke u obliku poput duge poluge su lakše držanje i okrenuti od okruglih ručkama .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076700.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.