Što jeSrednja Povratak u Vodoinstalacije

? Sekundarni prijavevrsta vodovodni sustav koristiti u komercijalne i stambene grijanje vode kako bi se osigurala da se topla voda je uvijek na raspolaganju u svakom trenutku korištenja , odnosno na svakom pipa . Kada jeposebno područje na vodovodni sustav poziva za toplu vodu koja nije dostupna od primarnog bojler ,topla voda se izvući iz srednjoškolskog sustava za vraćanje umjesto. Opis

Sekundarni vraća vodovod suvruća recirkulaciju vode sustav koji se obično sastoji od bakrene cijevi i t- sustava . Sekundarni vraća spojite na svoj opskrbu kućanstava vodom linije za preusmjeravanje tople vode natrag u bojler ili trenutku korištenja . To recirkulaciju po povratku osigurava topla voda je uvijek na raspolaganju u trenutku korištenja . U nekim sustavimapumpa također koristiti i programiran tako da djeluje tijekom razdoblja od maksimalno korištenje tople vode , koja je u većini domova je obično u ranim jutarnjim i večernjim satima .
Kako to radi

na sekundarnom povratka sustavu , cijevi su raspoređeni u petlji koja se oslanja na prirodne tendencije za toplu vodu rasti prema gore i hladno pasti . U tipičnom sustavu grijanja , cijevi za toplu vodu su spojeni na vruće vode i ustati , trčanje na svaku učvršćenje u vašem domu , koji je završio na najudaljenijem učvršćenje od bojler . To stvara polovicu petlje potrebnog za sekundarni povrat . Instaliranjem jedan set cijevi minimalno 2 noge od svih visokih točaka u sustavu tople vode , te stvoriti drugu polovicu petlje . Ovaj sekundarni cjevovod je usmjerena natrag na bojler u kojoj se nalaziispusni ventil . U kući u kojoj je topla voda linije pasti ispod bojler ,cirkulaciju zraka crpka spojena na petlji ovdje , kao i za cirkulaciju vode kroz sekundarne cijevi . Tok kroz petlju je spor , čak i sa pumpom , ali bilo koji iznos pokreta osigurava uvijek ima tople vode na svaki predmet.

Prednosti

sekundarni vraća može spriječiti pregrijavanje svoj ​​sustav za grijanje vode , osiguravajući da se dovoljna količina vode kruži kroz vodovodni sustav u svako doba . U većim aplikacijama , kao što su komercijalne vodovod , ona također može pomoći u sprječavanju gušenja bodova , koji se javljaju kada jesustav grijanja ima dovoljno snage i toplom vodom , ali su ulazi i izlazi su premale prometovati količinu vode potrebne . U sekundarnoj sustava za vraćanje , topla voda nije sastavljen od jedinice za grijanje vode , ali iz srednjoškolskog petlju cijevi u kojoj grijana voda može teći na visokoj glasnoći .

Sekundarnih povrataka i dizalice topline

sustavi Sekundarni povratak ne može učinkovito raditi s toplinskim pumpama , koja se često koriste s kotlom . To je zato što dizalice topline su niske temperature uređaja , tako da je voda tamo pohranjena je obično hladnije nego što bi se u sustavu bez toplinske pumpe . Možete to riješili pomoću sekundarnog povratni krug spojen na pumpu za vodu i kotla tijeku , no prema Kensa toplinske pumpe, ova vrsta srednjoškolskog sustava za vraćanje može biti skupo . Druga mogućnost je da zamotate cijevi s tragovima grijanja trakom , što jeelektrična vodovod traka koja pomaže održavati temperaturu vode u cijevi zagrijavanjem . Trace grijanja traka se često koristi u vodoopskrbnim sustavima kako bi se spriječilo smrzavanje vaših vodovodnih cijevi . U sekundarnoj povratnoj petlji ,traka je povezana s vremena za rad samo tijekom maksimalnih razdoblja korištenja tople vode .

Kako bi vodu iz cure iz hendikep - Pristupačan tuš kada

hendikep sa pristupom tuš kabine razlikuju od tradicionalnih štandova u oba veličinu i strukturu . Hendikep - dostupni štala mora biti dovoljno velik da se osobe u invalidskim kolicima , što ujedno znači da se ne može imati dasku ili korak na rubu tu

Více >