Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kotao cirkulacijske crpke Noise

cirkulacijska crpka u sustavu grijanja kotla - opremljen kreće vodu oko unutar svojih krugova . Pumpa gura ili vuče svježe zagrijanu vodu iz bojlera i šalje ga u spremniku , ako je ugrađen , zatim oko svih cijevi i uređaja za zagrijavanje - najčešće radijatori - i na kraju gura ili vuče natrag kroz kotao se ponovno zagrijava . Buka iz cirkulacijske crpke jesiguran pokazatelj problem koji treba rješavati . Pripremni Rješavanje problema

Nepovezane problemi mogu dijagnosticirao kao problema s pumpom . Akoje samo simptom je da su radijatori ne zagrijavaju , osigurati da se topla voda u bojleru ispremnika , ako je ugrađen . Akoje voda hladna,termostat ili elementi za grijanje mogao uspjelo iliizvor goriva mogao biti prekinut . Mnogi pumpe imaju relej na njih da se aktivira malom žicom od termostata i koristiti teže , 120 volti žicu na njihovom napajanje ; koristiti multimetar provjeriti darelej funkcionira . Provjerite da je struja na cirkulacijske crpke . Samo ako je buka dolazi iz pumpe kad radi bi trebao bitiprva komponenta provjeriti .
Pumpe Noise

cirkulacije pumpe bi trebalo biti sve , ali tiho u pogonu . Najčešći uzrok cvokotali buke je zrak zarobljen unutar kućišta crpke ; slijedite upute proizvođača krvariti pumpu . Ako , nakon što su krvarenje ,smetnje nastave ,pitanje je mehanički . Istrošen ležaj jenajčešći uzrok , ali razbijeni rotori - ponekad zovu vene - nisu nepoznati . Crpka mora biti uklonjena prije daljnje dijagnoza može se održati
pumpe Uklanjanje

Pumpe su rijetko i poslati . ; Umjesto toga, oni se napajaju preko kabel koji je priključen na utičnicu . Izvucite kabel kako bi se osiguralo da vlast nije dostupan na pumpu . Prebaci bojlera na " Off " i premjestiti termostat u najniži položaj kao zaštita . Ispraznite sustav vode ; pronađite čep i isprazniti vodu . Stavite posudu ili neke stare ručnike pod pumpe , jer neki curenja iz sustava je još uvijek za očekivati ​​. Koristite prikladne veličine ključa ako je dostupna, ili podesivi polumjeseca ključ , ako netko nije , rotirati matice suprotno od koje drže cijevi na pumpu . Podrška pumpu slobodnom rukom , tako dasila ne prenosi na cijevi .

Dijagnoza Srpski Srpski

Shakeukloniti pumpe . Ako čujete zveckanje iznutra , to potvrđuje da je biloležaj pohaban ilirotor oštećen . Zamjena je uvijek jeftinije nego popravak . Pumpe su dostupne od vodoinstalateri ' trgovci i od većine home poboljšanje skladišta . Osiguratizamjena ima potpuno iste cijevi - u- cijevi dimenzije , te damontažnog nosača učvršćivanje utakmice . Ako nema zveckanje može čuti , pitajte se službi za pomoć pri vodoinstalater je dobavljač dijagnosticirati kvar .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076707.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.