Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Može bojler odvode Freeze

? Obziromkrivo splet okolnosti , bilo voda može zamrznuti . Sve cijevi i uređaji koji sadrže vodu moraju biti zaštićena od smrzavanja , bilo po održavanju zgrada koje su u iznad određene temperature , ili s pojedinih mjera . Cijevi i uređaji koji stvaraju toplinu obično su zaštićeni izolaciju tijekom cijele godine, kao ekonomsku mjeru , ali područja poput kanalizaciju može zahtijevati pripremu prije hladnih godišnjih doba . Odvode možete zamrznuti

bojler odvode postoji samo za servisiranje svrhe i da oduška vodu koja bi se inače poplava zgradu u hitnim slučajevima . Oni se ne bi trebali , u normalnom pogonu , sadrži vodu . Međutim , situacija se može dogoditi , gdjemala količina vode kaplje nezapaženo iz inače funkcionira bojler , a ta se voda može biti usmjerena na vanjskoj strani zgrade kroz odvod linije . Ako se to trebalo dogoditi i bilo koji dio odvodnog linije je izložena pod - niskim temperaturama ,potočić postupno mogao zamrznuti dok ne postanečvrsta leda čep koji onda rikvercu vode ili leda u zgradu . Slivnici , dakle , može se smrznuti .
Opasnost točka

Možda iznenađujuće , 32 stupnjeva celzijusa nijetočka na kojoj aparata i cijevi sadrže vodu postala ranjiva . Stručnjaci u US Department of Energy napomenu da vodonosni sustavi " je potrebna zaštita od smrzavanja u podnebljima gdje temperature padaju ispod 42 stupnjeva, F. "
zimu
< p > Kao stručnjaci majstor Fix popravak kuće promatrati , " Ako je vaša kuća će biti okupirana tijekom zime , onda vam je samo potrebno da bi se osiguralo da je izložen cjevovoda dobiva iscrpljen i zaštićen . " u negrijanim zgradama sve vodonosni uređaje , uključujući i bojlere , mora biti u potpunosti winterized - prazni s kompresorom zraka , ili iscrpljeno i ispunjen s antifrizom - preko zime . Kao što je već rečeno ,bojler unutar grijane zgrade još uvijek može imati odvodni vod koji prolazi izvana u nezaštićeni okoliš . Na taj nacin , da se odvod linija mora biti posebno zaštićene .
Eksterijer Izolacija

omatanje vanjsku cijev s izolacijom neće biti dovoljni da se osigura voda prolazi polako kroz nju ne zamrzne . Zaustavljanje slavine instaliran unutar zgrade na čelu odvodnog linije mogao pobijediti objekt ima odvod ; umjetno mogao spriječiti vodu da treba prozračivati ​​pobjegnu . Električno grijanje traka koja se čuva toplo strane transformatora koji su priključeni na električnu mrežu jeidealno rješenje ; kao traka koristi samo jedan maleni trickle- naboj elektriciteta , ali održava površinu cijevi iznad temperature na kojima se voda može zamrznuti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076708.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.