Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Lopta nepovratni ventil u zahod Miješanje uspora

Toaleti su dizajnirani kako bi se omogućilo jednosmjerna tokova. Čista voda teče samo u jednom smjeru u WC , i otpadnih voda teče samo jedan izlaz . Vaš kanalizacija vodovod koristi ventile kako bi se osiguralo da se vraća natrag ne dogodi - kada voda napusti sustav , ne može ponovno ući . Kada seventil ne uspije , nepovratni događa , aventil mora biti zamijenjen kako bi riješili problem . Lopta provjere rada

Ball nepovratni ventili su sanitarni i kanalizacija komponente izrađene od metala ili PVC-a . Ventil koristi kuglicu nalik usta koja mora biti prisiljeni otvoriti vodi izlasku iz sustava . To otpadnih voda može kretati samo u jednom smjeru . Lopta sjedne na svoje mjesto u jedinici kako bi se spriječilo bilo koji od otpada iz kliženje unatrag . To jejednostavan uređaj i obično učinkoviti , ali problemi mogu nastati .

Old Valve

Kuglaste slavine ne traju vječno . Lopta dizajn posuđuje težinu ventila i dobro distribuira pečat , koji drži ventil učinkovit , ali na kraju čak i ovaj dizajn može uspjeti . Ventil nosači koji drže loptu u mjesto može početi na propast , korozija se može postaviti u , i na krajuventil će zaustaviti zatvaranje ispravno i dopustiti uspora.
Slomljeni Valve
< br >

Akoventil je nova, ali još uvijek dopušta kanalizacija se vraća natrag , to je najvjerojatnije neispravan te je zarobljena otvorene ili potpuno izgubiti tako da se lopta ne podmiri natrag u ventil ispravno . Teške uspora pitanja mogu ukazivati ​​na ozbiljan problem s ventilom . Slomljena proizlazi , šteta pečat ili čak oštećenja same lopta će sve upropastiti svoj ​​brtvljenje sposobnost . Zamjena nepovratnog ventila u potpunosti trebao riješiti problem .
Valve Klompe

Ponekad otpadnih voda protječe kroz protok lopte, ali neki od otpada do začepljenja između lopte i utičnicu . Lopta se ne može u potpunosti zatvoriti ventil i omogućuje neki nepovratni curiti natrag kroz . U ovom slučajuventil obično ne treba zamijeniti , ali to ne treba uzeti van, temeljito očistiti zatim ponovno instalirati .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016076793.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.