Gdje liWC Idi na postojećem Stack Kad Dodavanje Podrum Kupaonica

? Dorada svoj ​​podrum pruža vrijedan životni prostor , bez izgradnje dodatak vašem domu . Osim potrebe za opskrbu pitkom vodom i odvod , sve vodovodne instalacije treba prozračivati ​​kako bi se spriječilo plina backup kanalizacije, te kako bi se osiguralo da se odvodnja je glatka i nesmetano . Otvor sustav vodovod , također poznat kao stog , spaja se na glavni odvodnog sustava , a zatim se proteže okomito kroz zid i iz krova . Usput , dodatne vodovod otvori sijeku snop . Roughed - u vodovod

Tijekom izgradnje svog doma , ako su nacrti su se za buduće podruma kupaonice ,izvođač je napravio odredbe za vodovod u kupaonici . Možete naći vodovod " izradi " u jednom dijelu podruma , osim ako je vaša kuća je više od 30 godina . U izradi su kapom cijevi .
Odušnika

Kada pogledateroughed - u izradi, nađete trg ispunjen pijeskom ili zemljom. Ispod tog trga ležikapom kraj žlijeba koji će se povezati s kadom ili tušem . U neposrednoj blizini , naći ćete kapom WC prirubnicu , preko koje ćete instalirati komoda . Dodatni cijevi , namijenjen za sudoper ispraznost , proteže se od betonskom podu . Cijev služi i odvod za sudoper i otvor za sva tri podrumske čvora .
Odzračivanje WC

wc instalira izravno na prirubnici u podu . Kada instalirate sudoper , priključite odvod sudopera na " T" sanitarni vodovod vezi koja odgovara na vrhu odvod /odušnika . Ovaj " T " priključak omogućuje vodu za odvod prema dolje i daje dodatni otvor na vrhu "T", na koji ćete spojiti odušnika . Otvor cijevi , koji prometuje između zidnih vijaka , izlazi prema gore , a vi to povezao s hrpom da OTVORI glavnu riječ . U rijetkom slučaju daglavni kat stack je na drugoj strani kuće , možete pokrenuti podrumska odušnika kroz potjere ili povrata zraka prema potkrovlju . U tom trenutku , možete ga priključiti na glavnom dimnjaku ili oduška odvojeno je kroz krov .
Ne hrapavom U Dostupan

U starijim kućama bez postojeći vodovod gruba -ins , možete instaliratipodrumu up - flush WC da se skuplja voda i otpada iz komoda , umivaonikom i tušem , melje ga , a zatim ga pumpe u glavni kanalizacijski odvod . Budući da nema otvor cijevi je dostupan , morate priložiti odušnika na gore - flush spremnik za prikupljanje i trčanje cijev prema gore , kroz ergele zid , sve dok se ne može vezati u glavnoj poda stog .


Kako povezati Podni odvod onto septičke jame

Podni odvodi su zajedničke čvora u podrumima za jednostavno pražnjenje vode . To je moguće spojiti jedan od tih podne odvode na vodovodni sustav , kao što su septičke jame . Septičke sustava su najčešće u ruralnim područjima ili drugim mjestima koja

Více >