Kupka Tap teme Veličine

kupka slavine nit , poznatiji kao pipa aeratora , jemali dio koji je pijan na kupaonici slavinu kako bi rastjerala vodu učinkovito . Aerator kontrolira protok vode kako bi izbjegli prskanje ili pomoću previše vode . Veličine nit su određena Jedinstvenog nacionalni standard , koji stvara standarde za razne vodovodne armature . Vrste

nit Kućište dolazi u dvije vrste : muški i ženski . Pipa stanovanja zahtijeva jednu od dvije vrste navoja . Slavina Kućište je lako razlikovati po svom izgledu . Ako je čep ima navoje na izvana , to zahtijeva korištenje aerator ženski , koji je priključen na vanjski dio slavine . Akopipa nit nije vidljiv izvana, to zahtijeva mušku perlator koji je priključen na unutarnju stranu kućišta slavinu a .

Veličine

U Sjedinjenim Američkim Državama , tu su uglavnom dvije veličine slavina aerators s navojem unutar sklopa : redoviti i male . Redovne i male veličine su različiti za muške i ženske stanovanja , zbog različitih vrsta okupljanja . Mali ženski veličina je 3/4 inča imali muškarac je 13/16 inča . Redoviti žena veličina je 55/64 inča iredovito muški veličina je 15/16 inča . Slavinu Aeratori su dostupni u različitim protoke koje oslobađaju vodu na manje ili više litara u minuti .

Zauzetosti

Miješalice Aeratori su dostupne u različitim home poboljšanje , opće robe i vodovod za opskrbu trgovina . Dijelovi su jeftine i općenito su po cijeni ispod $ 5, ovisno o njegovoj izgradnji . Slavinu Aeratori dolaze u različitim vrstama , bojama i završi kako bi se uklopili slavina .
Održavanje

Miješalice Aeratori instalirati jednostavno navijanjem na slavinu . Dio je često zamijenjena jer oslobađa manje vode , jer tvrde vode nakupilo na njoj . Akoslavina aerator je obložena tvrdom vodom nakupilo ili kamenca , jednostavno potopiti perlator u bijeli ocat za 10 do 20 minuta da biste ga uklonili . Da bi se osigurala optimalna učinkovitost , natapanje pipa glavu bijelog octa ukloniti naslage na slavinu . To se može učiniti pomoću malog , plastične posude s bijelog octa i stavljanje pod slavinu glave doslavina glava je uronjena u bijeli ocat . Da bi se izbjegla drži plastičnu posudu dok je ispijanje , korištenje što traku da ga drže na mjestu . Učvrstite zaštitnu traku na jednoj strani plastične posude i umotati ga preko slavinu na drugoj strani plastičnoj posudi dovoljno blizu , tako da je slavina glava je potopljen .

Kako instalirati ventil na zidu za posuđa

Perilice koristiti vodu iz ventila u zidu . Dok većina domova imaventil već instaliran , vaš dom će možda trebati ventil pričvršćen na cijev u vašem praonici pružiti pranje s vodom to treba . Srećom ,perilica rublja ventil je jednostavan komad vodovo

Více >