Može Ivy dobili u kanalizacijski sustav

? Mnogi ivies rastu na mjestima gdje druge biljke ne mogu napredovati , kao što su u teškom hladu , oko stajaće vode i ispod stabala . Njihov položaj može pružiti im prvoosumnjičeni kada se pojave problemi vodovod . Neki ivies može doći do velike udaljenosti od njihove izvorne sadnog mjestu ; primjerice , bršljan vina može narasti do 50 metara u dužinu . Dok ivies rijetko predstavlja problem glede kanalizacijskim linija , moguće je za biljke doprinijeti oštećene i začepljene cijevi problema . Ivy je Efekti

Ivies kao što su bršljan , koja staza na tlo te su klica koje pomažu biljkama pridaju betona ili opeke , može upasti starije odvodni sustav u kojem se koriste za odvodnju pločice usmjeriti podzemene vode . Ivy klica vole površinu s grubim teksture , ali se može iskoristiti pauze ili pukotine u cijevi i pločice . Ivy klica može doći u dodir sa septičkim linija i ostalim vanjskim vodovod mogućnosti u područjima gdje cijevi su postale izložene zbog erozije ili leže blizu površine zemlje . Osim toga , glavni korijeni biljaka , ponekad se koristi za sprečavanje erozije , prodiru duboko u tlo i stvoriti gustu mrežu rasta . Ti korijeni može doći zakopane cijevi . Ivy može rasti ili u izloženim krajevima cijevi .

Razmatranja

Čak korijenje rijetko razbiti cijevi , ali korijenje ne uzrokuju blokade i može izvlačiti cijevi u isti način se podižu pločnik , što je dovelo do pauze . Kao okupatorski korijeni rastu , oni mogu pogoršati postojeće pukotine ili pauze ili unesite cijevi zglobova , koja su se s vremenom olabavi , nisu bili dobro zapečaćena kada je instaliran ili da imaju pomaknut s kretanjem tla . Ivy raste ispod i oko stabla mogu onda iskoristiti uvjetima stvorenim oštećenja korijena stabla .
Liječenje

Kemijski korijen tretmani privremeno će ublažiti problem kada biljke napadnu vaše cijevi , ali korijeni mogu vratiti u više navrata , sa novim rastom ili novih elektrana koje mjesto izvorne osvajača . U nekim slučajevima , biljke ne mogu su počeli problem , nego jednostavno iskorištavanjem vode i hranjivih tvari dostupnih iz već slomljena dijela cijevi . Primjena kemijskih tretmana često su izrađene u proljeće , kao biljke brzo rastu tijekom sezone , ali vlasnici svibanj morati obaviti više tretmana .
Prevencija

zamijeniti oštećene dijelove cijevi za sprečavanje začepljenja i eskalira štetu . Uklonite ili ubiti bršljan ako sumnjate bršljan je uzrok problema sa svojom vodovod . Povucite biljke rukom , ili koristiti sustavni herbicid, kao što triklopir i glifosata , sugeriraOregon State University Extension . Korijen barijere su dostupni , ali se obično koristi za korijena stabla problema . Prepreke mogu biti skuplji i može zahtijevati veliku kopanja instalirati . Bakar sulfat je jedan kemijski opciju i za liječenje i sprečavanje korijen začepljene cijevi , bez obzira imate li kanalizacijskim odvodima ili septičku sustav . Slijedite upute na etiketi .

Teškoća gurajući je Kohler WC

Kohler oslanja na najmodernijoj tehnologiji i dizajnu kako bi higijenski, ekološki zahoda koji će trajati godinama . Svako rumenilo od Kohler WC također pomaže očistiti samu komoda , imajući mikroba u uvali , a umanjuje gubitke vode . Kao i drugi WC

Více >