Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako VeličinaPa pumpe & amp ; Tlak u spremniku

< p > Odabir ispravne veličine za te pumpe i spremnika tlak počinje s određivanjem zahtjeve vrh vode za kućanstva . I mora biti u mogućnosti dostaviti taj količinu vode , a zatim možete odabrati pumpu za isporuku taj iznos . Akodobro ne može dostaviti vrh zahtjev ,spremnik tlak mora biti dimenzioniran za pohranu odgovarajuće vode za opskrbu vrhunac , a zatim puniti za vrijeme niske korištenja vode . Akodobro mogu dostaviti na vrh ,veličina spremnika tlak ovisi o tome koliko se čestopumpa treba Upute pali i gasi .
1 < p > odrediti koliko vode vaše potrebe kućanstva . Koristite pravilo da svaki dio pribora pomoću vode zahtijeva kapacitet opskrbe pumpe od 1 galon u minuti . Ovo je vaš vrhunac potrebe za vodom . Tipični domaćinstvo zahtijeva kapacitet od oko 10 litara u minuti . Provjerite je lidobro mogu dostaviti računski određena količina . Imatidobro testiranje profesionalna obaviti i test ako je to potrebno.
2 < p > Odaberite i pumpu za opskrbu računski određena količina kapaciteta ili kapaciteta opskrbei , ovisno o tome što je manje . Izračunajte minimalnu spremnik tlaka Pad množenjem kapacitet crpke (u galonima po minuti ) po minimalnom iznosu od vremenacrpka mora izvoditi ( u minutama ) , u skladu sa specifikacijama proizvođača . Svota jekoličina vodespremnika može dostaviti na domaćinstvu , a to je manje od ukupnog obujma spremnika . 10 galona po minuti pumpe , s minimalnim vrijeme izvođenja od 2 minute , dat će minimalno tenk tlaka tranšu od 20 litara .
3 < p > Podesite minimalnu povlačenje spremnika izračunava na razmišljanje koliko dugo spremnik mora dostaviti domaćinstvo na vrhuncu korištenja vode . Akokapacitet dobro je primjerena , acrpka može dostaviti na vrh uporabu ,minimalna veličina spremnika svota računa u prethodnom koraku je dovoljno . Akokapacitet i niža nego korištenje vršnog vode , oduzimati i sposobnosti u litara u minuti sa vrha korištenje voda . Pomnoži rezultat od broja minutaSustav treba dostaviti domaćinstvo s vrhunca vodom kako bi dobili tenk povlačenje potrebna .
4 < p > Provjerite izračunatu spremnika povlačenje protiv specifikacijama proizvođača tenk tlak u . Ukupni volumen spremnika veća od spremnika povlačenja po količini vode ostavila u spremniku na spremniku okruženju niskog tlaka . Posavjetujte dokumentaciju proizvođača tenk je pronaći ukupan volumen spremnika za obračunate spremnika povlačenja .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130313.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.