Kako VeličinaPa pumpe & amp ; Tlak u spremniku

Odabir ispravne veličine za te pumpe i spremnika tlak počinje s određivanjem zahtjeve vrh vode za kućanstva . I mora biti u mogućnosti dostaviti taj količinu vode , a zatim možete odabrati pumpu za isporuku taj iznos . Akodobro ne može dostaviti vrh zahtjev ,spremnik tlak mora biti dimenzioniran za pohranu odgovarajuće vode za opskrbu vrhunac , a zatim puniti za vrijeme niske korištenja vode . Akodobro mogu dostaviti na vrh ,veličina spremnika tlak ovisi o tome koliko se čestopumpa treba Upute pali i gasi .
1

odrediti koliko vode vaše potrebe kućanstva . Koristite pravilo da svaki dio pribora pomoću vode zahtijeva kapacitet opskrbe pumpe od 1 galon u minuti . Ovo je vaš vrhunac potrebe za vodom . Tipični domaćinstvo zahtijeva kapacitet od oko 10 litara u minuti . Provjerite je lidobro mogu dostaviti računski određena količina . Imatidobro testiranje profesionalna obaviti i test ako je to potrebno.
2

Odaberite i pumpu za opskrbu računski određena količina kapaciteta ili kapaciteta opskrbei , ovisno o tome što je manje . Izračunajte minimalnu spremnik tlaka Pad množenjem kapacitet crpke (u galonima po minuti ) po minimalnom iznosu od vremenacrpka mora izvoditi ( u minutama ) , u skladu sa specifikacijama proizvođača . Svota jekoličina vodespremnika može dostaviti na domaćinstvu , a to je manje od ukupnog obujma spremnika . 10 galona po minuti pumpe , s minimalnim vrijeme izvođenja od 2 minute , dat će minimalno tenk tlaka tranšu od 20 litara .
3

Podesite minimalnu povlačenje spremnika izračunava na razmišljanje koliko dugo spremnik mora dostaviti domaćinstvo na vrhuncu korištenja vode . Akokapacitet dobro je primjerena , acrpka može dostaviti na vrh uporabu ,minimalna veličina spremnika svota računa u prethodnom koraku je dovoljno . Akokapacitet i niža nego korištenje vršnog vode , oduzimati i sposobnosti u litara u minuti sa vrha korištenje voda . Pomnoži rezultat od broja minutaSustav treba dostaviti domaćinstvo s vrhunca vodom kako bi dobili tenk povlačenje potrebna .
4

Provjerite izračunatu spremnika povlačenje protiv specifikacijama proizvođača tenk tlak u . Ukupni volumen spremnika veća od spremnika povlačenja po količini vode ostavila u spremniku na spremniku okruženju niskog tlaka . Posavjetujte dokumentaciju proizvođača tenk je pronaći ukupan volumen spremnika za obračunate spremnika povlačenja .

Kako podesiti sudoper pivot štap koji je prekratak

Ako vaš sudoper ima pop - up stoper ,jednostavno poluga mehanizma povezuje gumb na stražnjoj slavinu na stopera . Ako se ništa ne dogodi kad podignite ručicu ,mehanizam vjerojatno raspasti , a to bi moglo biti, jer bilovertikalno ili horizontalno šta

Více >