Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako promijeniti Termo RHEEM bojler

< p > Prema potrošača Energy Centru u Kaliforniji Energy komisije ,prosječni životni vijek bojler iznosi 13 godina . Kada je na kraju istroši ,bojler može curiti po podu ili proizvode nedovoljno tople vode za vaš dom . Kada se to dogodi , vrijeme je za novu jedinicu . RHEEM proizvodi oba spremnika i spremnika - manje modele koji koriste ili plin ili struju . Ako ste zamijenili električni uređaj s verzijom plina , trebali steswap obavljaprofesionalno . Pregled, što vam je potrebno pregled kanala - lock kliješta ili ključ sa podešavanjem
odvijačem pregled
kanta ili crijeva vode
Screenshot Upute pregled UklanjanjeStari jedinica pregled 1 < p > Ugasite plina ili električne energije na jedinicu . Isključite električnu energiju u kućanstvu prekidača ploči nakon okretanja osigurač na krug za bojler ili čupanje osigurač . Zatim isključite jedinicu iz zida . Za modela plina , okrenite glavni ventila smjeru kazaljke na satu isključiti plin . Neki ventili neće stegnuti u & quot; Off & quot ; položaju . Za njih , okretati se ventil jedan puni zaokret u smjeru kazaljke sata . Budite sigurni da isključite uređaj iz zidne utičnice .
2 < p > Isključite vode na izvoru . Ili isključiti vodu na zidnu utičnicu , gdje je priključenspremnik ili isključite glavni izvor u kuću na glavnom vodu .
3 < p > Ispraznite spremnik . Uključite slavinu tople vode u obližnjem sudoperu ili kadi i pustite ga da radi za nekoliko minuta . Pronađite odvod na dnu jedinice i izvadite utikač . Ocijedite vodu u kantu ili podni odvod ako je dostupan ili lijepiti vrt crijevo za pokretanje vodu izvan ili u posuda za pranje rublja . Budite oprezni jervoda može biti vruća .
4 < p > Skinite oduška . Za plinskih jedinica , postoji svibanj bitipoklopac i oduška povezani na vrhu . Odvijte vijke u metalnoj ventil i izvadite sklop .
5 < p > Isključite električne jedinice iz bojler ili odvrnuti plinovoda . Za modela plina , koristiti podesivi ključ za skidanje liniju u vezi najbliži jedinici . Uključite ga polako i slušati zaplin za oslobađanje . Protok plina trebala prestati u trenucima akoplin pretvorio u potpunosti isključiti . Ako se to nastavi , zategnite liniju leđa i nazvatiprofesionalno .
6 < p > Skinite cijevi za vodu . Svi tankovi će imati dolazne i odlazne za vodu . Koristite podesivi ključ popustiti i ukloniti svaku od linija na spojevima najbližih jedinice . Voda će se odvoditi iz cijevi tako da sukanta spremna . Akouređaj nema navojem priključke , morat ćete izrezati cijevi s pila za metal kako bi ih ukloniti , zamijenite cijevi s flex konektora . U ovom trenutku možete ukloniti i zbrinuti stari bojler .
InstaliranjeRHEEM Jedinica pregled 7 < p > Stavite novi bojler na istom mjestu kao i stara jedinica . To pomaže smanjiti potrebu za dodatnim vodovod ili energetskih linija .
8 < p > Učvrstite otvor za jedinicu plina . Postavite sjenilo na vrhu jedinice na postojeću ventilacijsku cijev i pričvrstite ga vijcima . Pregledajte ventilacijski kanal kako bi se osiguralo da ne hrđa ili tanke pjege su prisutne . Ako bilo trošenje je primijetio , zamijenite oduška kanale .
9 < p > Spojite cijevi za vodu . Na RHEEM tank - manje modele , dolaznih i odlaznih voda linije su međusobno smješten na vrhu jedinice ; oni će biti u skladu s tim označena . Na tank modela ,dolazni linija će biti na dnu jedinice i na odlasku na vrhu . Možda će biti potrebno okrenuti novu jedinicu uskladiti stari vodovod . Koristite nove konektore , koji dolaze s uređajem i kanala -lock kliješta ili podesivi ključ za povezivanje linije .
10 < p > Uključite se u električni bojler na zidnu utičnicu . Za modela plina , povezivanje plinskih vodova na jedinicu s podesivim ključem i plug u sekundarnoj kabel za napajanje u zidnu utičnicu .
11 < p > Vraćanje moć jedinici . Za električne grijalice vode , to zahtijeva samo okretanjem prekidača na leđa ili reinstalirati osigurač . Za plina modela , vaše komunalno poduzeće trebalo zvati pregledati vezu , uključite plin i svjetlo pilotu za jedinicu .
12 < p > Uključite izvor vode . Provjerite jedinicu za curenje . Jedinica Spremnik - manje ne zahtijeva vremena za zagrijavanje jedinicu . Za jedinicu sa spremnikom , dopustite barem 15 minuta za grijač pružiti toplu vodu .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130323.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.