Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako Cement u ormar pojasa u podrumu

< p >ormar obod , više obično nazivaWC prirubnice , jeokrugli vodovod baze koja se nalazi u ravnini s vrha katu i ulogu u osiguravanju WC . Ormar prirubnica spaja na bilo 3 ili 4 - inčni ispusta koji nosi vodu i otpad u glavni kanalizacijski liniju . U većini novih kuća , lokalni građevinski propisi zahtijevaju izvođačima instalirati grubo - u vodovod u podrumu za buduću kupaonicu . Ovaj vodovod uključuje ormar prirubnicu , zakačen na sustav za odvod i trajno zabetonirane u podu . Pregled, što vam je potrebno
nacrte pregled traka mjera
cijevi vidjeli pregled PVC ispust pregled PVC lakat sweep
PVC premaz pregled PVC ljepilom
PVC spojke ( po potrebi ) pregled Betonski

Upute Screenshot 1 < p > Postavite ormara prirubnicu pomoću nacrte kao vodič . Budući da nema zidovi su na mjestu , to znači da ćete morati odrediti budući plasman na zidu iza WC- a na stranu . Provjerite lokalne pribora za čišćenje kodove kako bi bili sigurni , ali općenito ,središte ormara prirubnice mora biti 13 cm od gotovog zida u leđima i 15 cm od gotovog zida na jednoj strani . Ne zaboravite kako bi prostor potreban za suhozidom , što je obično 1/2 inča debeli , ili za neku drugu vrstu zidne obloge .
2 < p > Pričvrstite horizontalnu odvodnu liniju koja se proteže do glavnog kolektora za lakat zamah neposredno ispod mjesta gdje ćete instalirati ormara prirubnicu . Lakat će ležati ispod razine tla i , u većini slučajeva , će ležati u rov koji radi na kanalizaciju Main . Kad stavljate PVC armature , PVC premaz koristiti i PVC ljepilo prema preporuci proizvođača samih proizvoda .
3 < p > Postavite visinu dna lakta pomesti tako horizontalne cijevi koja se proteže na kanalizacije glavna kapi po stopi od 1/4 inča po nozi. To jestandardni nagib za otpadne ispusta .
4 < p > Spojite otvor na vrhu lakta pomesti na malom dijelu ravno PVC cijevi . Duljina cijevi će se razlikovati , ovisno o potrebnom visini lakta zamah u odnosu na udaljenost na katu iznad . Za shvatiti točnu duljinu , držite ormar prirubnicu rumenilo s budućim razine poda i izmjeriti udaljenost od unutarnjeg ruba oboda do unutarnjeg ruba lakta pomesti , i izrezati ravno cijev da stane , s cijevi rezačem . < Br > pregled 5 < p > Postavite ormara prirubnicu preko vrha cijevi , pomoću PVC primera i ljepila .
6 < p > Pack pijesak oko dna i strana horizontalne ispusta i lakta sweep imobilizirati ormara prirubnicu , kada je na odgovarajuću visinu .
7 < p > Pokrijte prirubnicu s popratnim kapu , ako je došao s jednim , ili koristiti ljepljive trake , u trakama , za brtvljenje vrh otvorenje oboda prije ulijevanja betonskom podu .
8 < p > Prikupljen mokri beton nježno oko cijevi u podrumu pour kako bi spriječili pomicanje prirubnicu . Razina i grijanja, na betonu , kao i obično . Budućiobod istoj razini ili malo ispod površine poda , to neće utjecati na betonskom ravnanje procesa .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130331.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.