Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako stvoriti tuširanje mozgova u betonskih ploča

< p >homeowner želi instalirati tuš ili neki drugi učvršćenje u podrumu mora planirati i mjesto odvod sa cijevi spojiti ga na postojeći odvod linije . Za instalaciju tuš odvod u betonu , nekoliko faktora u rasponu od stvaranja rov u beton da instalirate nagnut cijev između odvoda i izlaza mora se uzeti u obzir . Prije početka odvod ili ispod -grade instalaciju učvršćenje , provjerite svoje općinske zgrade kodovi , kao pravni često reguliraju nekoliko čimbenika koji se odnose na tuš ili WC gradnja , ocijedite linije i opće vodovod . Pregled, što vam je potrebno
Sigurnosne naočale
Radne rukavice pregled Prašina maskirati
uho zaštita od
Jackhammer , konkretno pilu ili malj
motike
ruke lopata
šljunka
razini
pila za metal ili škara za cijevi pregled cijevni priključci pregled
Primer , ako je potrebno pregled Ljepila , trake ili zatvaračem /maziva pregled cijevi pregled Odvodna komad ili komada pregled Old mogu ili neki sličan objekt pregled Beton
lopaticom < br > Drvena odbora ili estrih
Float
plastične folije pregled, ocijedite cjedilo komadom
Upute Screenshot 1 < p > Odredite gdje su postojeći odvodni vodovi instaliran unutar ili ispod betona i planirati mjesto za tuš i ocijedite . Za lakšu provedbu odvod , pronađite tuš odvod u blizini postojeće odvodne linije .
2 < p > Isključite sve čvora koji šalju otpad ili vodu u odvod liniji ili na drugi način osigurati da oni neće biti u uporabi . < br >
3 < p > razbiti beton , gdje će biti instaliranodvod . Uklonite betona stvoriti rov između planiranog tuš odvod i postojeće odvodne linije . Razbiti beton u velikom dovoljno području oko gdje ćetuš cijevi spojiti na odvod linije kako bi se osiguralo da se može radio oko lako. Koristite Jackhammer , konkretno vidio ili malj razbiti beton . Nosite zaštitne naočale , masku za prašinu , radne rukavice i štitnike za uši kad razbijanje betona .
4 < p > Uklonite šljunka ili popuniti iz stvorio rova i oko postojećeg odvodnog linije . Instalirani cijev mora imati nagib od najmanje 1/4 inča po podnožju , tako da će prisiliti vodu prema izlazu . Uvjerite se da jedno rova odražava i na razinu na kojojodvodna cijev tuša moraju povezati s glavne linije . Minimalna dubina rova ovisit će o udaljenosti između odvoda i izlaza i dubinu odvodne linije .
5 < p > Izrežite mali dio odvodnog linije pomoću pila za metal ili cijevi za rezanje , ovisno o specifičnom materijala cijevi . Uklonite dovoljno cijevi za smještaj montažu koja će povezati tuš odvod cijevi na glavni odvod linije .
6 < p > Pričvrstitedolikuje za odvod linije . Uvjerite se da su cijevi krajevi su čiste i bez ostataka ili grube rubove . Akodolikuje povezuje dva različita materijala cjevovoda , uzeti u obzir pri odabiru montažu ili priključke . Zapamtite , kada se pridružio plastika na metal , uvijek zavrnite muški plastični konektor u ženski metalni konektor . Koristite ljepljivu traku , nit ili zatvaračem /maziva određen za korištenje sa specifičnom materijalu cijevi . Neki ljepila mogu zahtijevati dase premaz na rezove cijevi na prvom mjestu.
7

nokautirati i povezati dijelove cijevi , tako da se protežu između glavne linije armature i lakta ili dolikuje gdje je odvod djelo će biti instaliran . Uvjerite se da jecijev dobro podržan i padine malo prema odvodnom linije , zatim zalijepiti ili vijak dijelove zajedno. Slijedite upute koje se nalaze u specifičnom ljepljivom trakom ili proizvođača kako bi se osiguralo da je duljina odvodne cijevi vodonepropusna .
8 < p > Stavite komad cijevi kojiodvod će biti zalijepljen ili u odvodni komad sama na cjevovoda . Prije postavljanja odvodnu komad , pobrinite se da jevisina betona koji će se izlio plus sve dodatne podnice materijala uzima se u obzir . Nemojte priključivati ​​odvod sitastom komad gostiju .
9 < p > Ispunite prostor oko cijevi s ispunom koja je uklonjena prije ili šljunak . Napunite jarak i prostor oko cijevi do točke da je spreman zabeton da se izlije .
10 < p > Stavitestara može ili slično objekt preko otvora za odvod zadržati betona od ulaska odvodna cijev .
11 < p > Pripremite betona u skladu s uputama proizvođača i ulijte u rov . Koristite lopaticu za pakiranje u mort , a zatim pokrenuti ploču ili estrih iznad površine identificirati i ispraviti niske ili visoke mjesta . Konačno , pokrenuti plutaju na površini stvoriti gladak završiti . Akogrublje završiti želi , pričekajte dok se nepočne konkretna postaviti prije dodirivanja do površinu čekinje metle ili druge dorade alata .
12 < p > Skinite limenku od preko odvoda nakonbeton počinje otvrdne .
13 < p > Pokrijte novi beton s plastike . Magla područje dnevno za oko tjedan dana kako bi se omogućilo pravilno liječenje.
14 < p > Stavite odvod ili odvod sitastom komad i na drugi način završiti pod tuš .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130337.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.