Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako prebaciti na Flushometer WC na tenk WC

< p > Flushometer WC razlikuju od standardnih spremnika WC- u da se oslanjaju na tekuću vodu za ispiranje zdjelu , umjesto vode koja se oslobađa iz spremnika na leđima . Prebacivanje iz jednog Flushometer WC za standardni tenk jedinice zahtijeva od vas da se pretvori u ulazni ventil na standardnu ​​spremnika liniji , i stavite novi WC preko utičnicu pomoću novog voska prsten . Jednom instaliran,spremnik WC će raditi kao i svaki drugi tenk jedinice , ali koristiti stari ulaz zid za vodoopskrbu . Pregled, što vam je potrebno pregled podesivim ključem
Ručnik pregled špatulom
Wax prsten
Vodoinstalater je traka pregled, 1/2 inča ženska na 3/8 inča muški dolikuje pregled, 3/8 inča pleteni wc dovod Screenshot
Upute pregled 1 < p > Okrenite vode zaporni ventil na glavnom vodene linije 90 stupnjeva u smjeru kazaljke na satu za isključivanje protok vode na cijelu kuću dok radite.
2 < p > postavite podesivi ključ na maticu s lijeve kontrole zaustavili na Flushometer WC . Okrenite maticu suprotno dokmatice vuče bez upravljačkog stajališta .
3 < p > Zamotajte kontrole zaustaviti u ručnik kako bi se spriječilo marring i staviti ključ oko kontrole stajališta . Uključitecijela kontrola zaustaviti kazaljke na satu dok se ne povlači bez zida .
4 < p > Skinite dva pričvrsne vijke na dnu WC i podignite WC off oboda .
5 < p > provući loptu stari vosak prsten pomoću stan kit nož .
6 < p > Stavite novi vosak prsten preko oboda .
7

zamotajte izložene teme cijevi na dovodu gdjeFlushometer WC je instaliran sa vodoinstalater je trakom . To će podmazati i pečat teme .
8 < p > Stavite 1/2 - inčni žena na 3/8 inča muškarac dolikuje iznad cijevi . To će pretvoriti dovod na standardnu ​​WC ventila .
9 < p > Stavite jedan kraj 3/8 inča pleteni WC dovodu preko muškog dijela . Ova linija će se izvoditi do novog WC -a ulazni ventil .
10 < p > Postavite novi tenk WC nad prstenom voska i čvrsto ga pritisnite na mjesto . Ne rock WC kao što pritisnete prema dolje , međutim .

11 < p > Zategnite vijke na dnu WC dokjedinica je sigurno na mjestu .

12

Run druga strana wc dovodu na ulazni ventil na bazi vodokotliću . Okrenite maticu na dovodu smjeru kazaljke na satu s ključem dok se čvrsto .
13 < p > Uključite glavni ventil za vodu i čekatinovi WC ispuniti vodom prije korištenja .
< br > pregled
od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130347.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.