Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako to Pretvoriti Electric na plin toplom vodom Tanks

< p > Dva primarni izvori energije za stambene proizvodnju tople vode su struja i plin , iako solarne grijače tople vode također su dobivanjem interes među ekološki osviještene kuće . Odluka da se pretvoriti vaše tople vode iz izvora električne na plin može uštedjeti nešto novca na vaš račun komunalnih , ovisno o tome gdje živite . Voda se grije na struju može koštati i do tri puta koliko je voda grije na prirodni plin , prema Kaliforniji energiji komisije . Pregled, što vam je potrebno
plina bojler
tlaka - reljef vrijednost
Vrt crijeva pregled Screenshot odvijači, cijevi ključeva , podesivi ključevi pregled Carpenter razini
Plastični shims pregled
Upute
1 < p > Obratite se odjelu lokalnim propisima kako bi se osiguralo da u skladu sa svim trenutni lokalni građevinski propisi prije pretvoriti svoj ​​stari električni bojler na novi plinski bojler . Provjerite svoj ​​dom kako bi vidjeli ako već imate liniju plina na raspolaganju za povezivanje novi plinski bojler . Ako nema plinovod je prisutan , morat ćete kontaktirati kvalificirani vodoinstalater za pokretanje liniju . Pokretanje novog prirodnog plina linija nijeučiniti-to - sami projekt .
2 < p > Isključite osigurač koji daje struju na svoj stari bojler . Zatvorite dovod vode u bojler . Spojite crijevo za polijevanje na stari bojler je ispusni ventil i staviti drugi kraj crijeva u sudoperu, kadi ili bazenu . Uključite se na slavinu tople vode u vašem domu dopustiti da protok zraka kroz sustav , a zatim otvorite bojler je ispusni ventil za pražnjenje spremnika .

3 < p > Pronađite električne linije koji napaja stari bojler . Izvadite sigurnosnu pločicu . Odvojite električnih vodova i kapu ih . Odvojite oba tople vode izlazne linije i hladne vodovodnu liniju s vrha spremnika pomoću ključa . Izvadite stari električni bojler . Ako vaš tenk je osiguran s potresa remen , morat ćete ga ukloniti . Pomaknite stari spremnik s puta , uz oprez kao tenk može biti teška i nezgodna . Vi svibanj zahtijevaju pomoć druge osobe . Obratite se lokalnom odjelu za zbrinjavanje krutog otpada odrediti pravilan način zbrinjavanja starog spremnika .
4 < p > Instalacija cijevi sustava za prozračivanje za svoj novi plinski bojler . Vrsta otvor cijevi sustava potrebnog može se razlikovati ovisno o lokaciji bojler i stilu svog doma . Možete spojitibojler oduška vertikalni ventil plina ili ovjereni dimnjak . Obratite se odjelu lokalnim propisima kako bi se osigurala usklađenost sa svim lokalnim propisima .
5 < p > Postavite svoj ​​novi plinski bojler na mjestu . Uvjerite se da je najmanje 6 inča vrijeme na svim stranama spremnika za ispravnu ventilaciju . Postavite razinu stolar je uz rub spremnika kako bi se osiguralo vaš novi bojler je na razini . Podesite bazu s plastičnim podložaka što je potrebno . Osigurajtebojler je potpuno stabilna prije nego što nastavite .
6 < p > Smjestite dimovodne šešir na mjesto i spojite ga na ispušnih plinova oduška . Ugradite novi pritisak - reljef vrijednosti u otvoru odredi na spremniku . Nemojte koristiti staru vrijednost od svog starog bojler . Ako je vaš novi bojler zahtijeva hladne dovod vode i vruće odvodne cijevi bradavice , instalirajte ih u odgovarajuće otvore na vrhu spremnika . Spojite hladne vode liniju hladne vode ulaznog bradavice i vodene linije vruće izlaznom vodu bradavice vruće . Najlakši vrsta priključaka za vodu uključuje fleksibilne bakrene konektore .
7 < p > Spojite plinovod na bojler . Provjerite jeste li u skladu sa svim državnim i lokalnim propisima , što može zahtijevati primjenu prirodnog plina - ocijenjeno teflon trakom ili drugim brtvila kako bi se osiguralo pravilno pečat . Držite pritisak na back-up ključ za održavanje upravljački ventil i termostata sklop u odgovarajuće usklađivanje . Ne stegnuti vezu . Uključite opskrbi plinom i provjerite ima li curenja . Angažirajte kvalificiranog servisa tech pročistiti zrak iz plinskih cijevi .
8 < p > Uključite hladne vodoopskrbe na bojler i dopustitispremnik u potpunosti ispuniti . Ostavite slavinu tople vode kako bi se omogućilo cirkulaciju zraka . Provjerite vode linija za curenja . Voda trčanje iz slavine za toplu vodu će ukazatikada se napuni spremnik . Isključite slavinu tople vode . Slijedite upute proizvođača za rasvjetu signalno svjetlo .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130354.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.