Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Hub vs. Ne - Hub Kat Ocijedite

< p > Podni odvodi se postaviti na radna soba etaže , kuhinja podovi , kupaonica podova i neke vrste tuševa . Oni su potrebni bilo velike količine vode često prolijevati ili na bilo katu koji se redovito ispire . Dva od najčešćih vrsta podnih odvoda su hub odvode i ne - hub odvodi . Ako instalirate svoj ​​kat odvodni sustav , morate znati razliku između njih dvojice, tako da možete instalirati pravu vrstu odvoda za svoj posao . Pregled Hub podne odvode
< p > čvorište podni odvodje odvod postavite u pod koji je spojen na odvodne cijevi pomoću glavčine spojke . Kraj odvod rasplamsa se ​​kao lijevak . Ovaj široki dio je značilo da skliznuti u odnosu na kraj cijevi za odvod ispod njega . Metalni hub odvodi i cijevi često zahtijevaju lemljenja ih zatvoriti zajedno , iako ne uvijek . PVC odvodi i cijevi koristiti PVC cement ili neke slične kemijske sredstva za izradu pečata .
NO- HUB podne odvode
< p >ne - čvorište odvod ima niži kraj koji jeisto promjera kao cijev za odvod ispod njega . Za povezivanje bez hub mozgova , potreban vam je ne - hub priključak . To je u bitikratka široka dio cijevi koja klizi preko oba kraja odvod i na kraju odvodne cijevi , povezujući ih zajedno . O- stezaljke se često koristi za stegnuti držanje priključka na cijevima .
Instalacija i uklanjanje pregled < p > Hub odvodi ponekad teže instalirati nego ne - čvorište odvodi . Školski zahtijeva puno rada i pristup specijalizirane opreme kao što je acetilen baklje . Bilo koja vrsta razdjelnik mozgova zahtijeva dodatni prostor za uklanjanje . To je zato što treba prostora za klizanje sve do kraja odvodne cijevi prije nego što može biti uklonjena . No- središte priključak može se jednostavno opustiti i skliznula niz odvodnu cijev , omogućujući vam da jednostavno podignite odvod pravo od cijevi . Ako imate malo prostora na raspolaganju , ići s ne - razdjelnik odvoda .
Snaga
< p > S druge strane , neki rezervni bez razdjelnika spojke samo za nadzemnog rada , a zahtijevaju glavčine spojke ako jezajedničko će biti pod zemljom . Svi dijelovi hub spojke se ohrabrila snažno jedni protiv drugih . Nema - hub spojnice nisu tako jako ohrabrila , jer je samopriključak aparatić cijevi , a svaki kraj zgloba je slobodan da izvrši pritisak na tom spojke u različitim smjerovima . Ako instalirate odvod izravno u zemlju , ili ako vjerujete da ćete doživjeti puno snage , a zatim koristiti hub odvod .
Razlika pregled < p > Općenito , postoje malo je praktična razlika između hub kanalizaciju i ne - hub kanalizaciju . Koristite god je najpovoljniji za vas . Nema - hub slivnici sunajčešće korištena vrsta , prema & quot ; Vodoinstalacije inženjer & quot ; magazin .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130363.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.