Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> vodovodni >> Content

Kako zamijeniti Toaletni Handle & amp ; Rod

< p >ručku i šipke su među nekoliko pokretnih dijelova u WC . Kada se aktivira ,ručica će podići štap koji se, pak , vuče lanac koji otvara postizanje praga tipa praga ventil u vodokotliću , čimeWC na istoj razini . Tijekom vremena ,ručka i štap u vodokotliću mogu korodirati i možda će biti potrebno zamijeniti . Ili možda jednostavno redecorating svoju kupaonicu i želedrugačiji ručku odgovarati novi dizajn . Bez obzira na razlog, zamjena ručku u WC jerelativno jednostavan postupak . Pregled, što vam je potrebno pregled velikog podesivim ključem
Novi WC ručku i štap
Uputstvo < br > Zamjena Toaletni ručku i Rod Screenshot 1 < p > Uključite vodu na zapornog ventila u blizini WC-om .
2 < p > Skinite poklopac s vodokotliću . Postavite ga na stranu pažljivo, kao tenk kapci su obično izrađene od porculana i lako lomljiv .
3 < p > Povucite ispiranje lanac u WC do otvaranje WC peraje i pustite vodu u spremnik za ispuštanje u potpunosti.

4

Otkačite WC lanac od ispiranja šipku i stavite ga na dno vodokotliću .

5 < p > odvrnuti veliki plastika ili metal matica na unutarnjoj vodokotliću koji drži WC ručku na mjestu . Matica će imati obrnuti nit , pa okretati se smjeru kazaljke na satu kako biste ga otpustili . Budite oprezni da ne stegnuti maticu , jer to može oštetiti tenk . Potpuno ukloniti maticu iz sklopa ručkom .
6 < p > Izvadite staru WC ručku i šipke kroz rupu u spremniku .
7 < p > Instalirajte novu ručku i štap strane umetanja šipke kroz rupu u spremniku dok se teme itrg dolikuje iza niti na ručku u poziciji u rupu .
8 < p > Slip novu maticu za ručkom na šipku i rade to do teme na ručku . Jebeš maticu na , u suprotnom smjeru , dok seručica je siguran . Budite oprezni da ne pretjerate s zategnite maticu .
9 < p > Vratite lanac na štap . Uključite vodu natrag i dopustitispremnik ispuniti vodom . Testirajte ručku ispiranjem WC . Ponovno podesite položaj lanca , po potrebi . Zamijenite poklopac WC .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1016130370.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.