Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> krovni popravci >> Content

Kako zamijeniti sekcija terpapira na krovu

Tar papirpodloge za asfalt crvenilo , nijegotov krov proizvod . Ako tar papir lijevo je izložena elemenata za bilo koju duljinu vremena , ona počinje pogoršavati . Ako je dio krova je pokriven samo terpapira i suze , to treba zamjena kao privremenu mjeru dok ga prekriven trajnim asfalt crvenilo . To je ono što vam je potrebno
Ljestve Screenshot čekićem Screenshot krovište čavala Pretraživati ​​metal diskove
Utility nož
Mjerna vrpca
Krovovi tar
brtvljenje pištolj
Show Više Upute Screenshot
1

presjekoše dijelove terpapira da su jako rastrgan , naborana ili oštećene , pomoću oštrim skalpelom . Zakovati nove rubove s krovnih nokte pogon kroz metalnih diskova . Ovi diskovi funkcionirati kao velike podloške , distribuirati pritisak na krovište noktiju i smanjuje rizik od kidanje . Kupnja diskove u bilo kojem hardveru ili krovnog specijalitet trgovine . Neki trgovci nazivaju ih krovnih podloške dok su drugi jednostavno ih nazivaju metalne diskove .
2

Otpustite donji rub trake od katrana papira koji je iznad onoga što se popravak .
< Br >
3

Izrežite traku od terpapira iz nove role koje je dovoljno dugo da pokrije oštećeno područje s najmanje 3 noge preklapanja s obje strane , koristeći oštrim skalpelom .
4

Gurnite novi komad terpapira se ispod trake od katrana papira koji raskliman . Novi komad mora pokrivati ​​područje gdje se izrezati oštećene tar papir .
5

Trčanje kuglica iz cijevi od krovnog katrana uz donji rub komad katrana papira koji raskliman i ispod dno i strane novi komad katrana papiru , pomoću brtvljenje pištolj . Press sve terpapira dolje protiv krov i nokat na svojem mjestu s krovnih nokte i metalnih diskova .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1016014297.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.