Možete li zamijeniti Sekcije krova

? Ako vaš krov je vidio svoje bolje dane , a postao je dotrajala , a pogotovo ako su curi počeli formiranja , vjerojatno je vrijeme za zamjenu cijeli krov i treba učiniti s njom . No, ako je vaš krov je u pristojan oblik ukupnom i ima samo jedan problem prostor , onda je on mogućnost zamjene samo jednog dijela . Vi apsolutno može zamijeniti dio krova bez radiš cijeli posao . To je jeftinije i može biti učinkovita ako je učinio ispravno . Da li treba ovisi o nekoliko čimbenika . Jednostavno oblucima Shuffle

možete uvijek zamijeniti šindre bez mijenjati cijeli krov . Jednostavno dobiti nove šindre i stavite ih gdje su istrošeni ili oštećeni šindre . Za promjenu iz asfalta ili drvene šindre , trebat će vam čekić , bar na zagledati i neke krovni nokte . Ne zaboravite da je crvenilo preklapaju , a neki od čavala u šindre iznad oštećenog jedan i proći kroz onu koju želite zamijeniti . Odvojite dno iznad šindre nježno osloboditi onu koju želite zamijeniti . Zatim zagledati oštećenu pločicu i zatim pritisnite pločicu dolje izložiti nokte i povući sve nokte out . Uklonite oštećeni šindra i staviti zamjenu na svoje mjesto i voziti četiri nokte u prenijele da ga drže na mjestu - jedan u svakom kutu . Zatim zamijeniti pločicu iznad i čekić dodatne nokte natrag na svoje mjesto.
Pločica ili Slate Krovna

Neki krovni materijali su gotovo uvijek bolji kandidati za popravak , a ne zamjena . Slate i pločica krovovi su vrlo izdržljiva , i ako je vaš krov je više od 70 godina , to je vrlo vjerojatnodobra ideja da se to popraviti , a ne otići u veliki trošak zamjene ovog materijala . Slate i pločica obično će vam profesionalne instalatere , ali oni mogu napraviti određeni dio bez da se stavi na novi krov .
Wood Krovna

Drvo oblucima krovovi su nekada vrlo popularne , a oni su estetski ugodan . No, postojidobar razlog što je otišao iz stilu . Oni jednostavno ne traju tako dugo dok druge materijale . Drvo krov može biti zamijenjen dio na vrijeme , ako ste odlučni zadržati izgled drva crvenilo , ali to je vjerojatnonajgori kandidat za tu opciju . Najbolji kladiti se zamijeniti cijeli krov , ako je sve starija . I zamijenivši ga s posve novim materijalom može biti vaš najbolji kladiti da biste dobili najviše prijeđenih kilometara izvan krova .
Metalni krov

metalni krov je izdržljiv i relativno jeftin , ali to nije bio najbolji krov za zamjenu samo jedan dio . To nije zato što je krov ne može zakrpati . To svakako može , a sa visokom stopom uspjeha za dugotrajnim popravke . Ali običnometalni krov će imati nekoliko problema dok nije obavila svoj posao već desetljećima . Kad su problemi ipak pojave ,cijeli krov je vjerojatno spremni za zamjenu, i treba ga zamijeniti pružiti još jednu vrijednu dobrom zaštitom generacije za kuću .
Asfalt Krovni

asfalt krov jetvrd poziv , kada je u pitanju popravak dijela krova ili zamjeni cijelu stvar . To je dovoljno jeftin za napravitikompletan posao pristupačne za mnoge kuće . Međutim , krpanje asfaltirana krov je također jeftin i može se obaviti iznova i iznova . Jedini minus na asfaltnu krovište je njegov kraći životni vijek od drugih materijala . To jevrsta krova koja može ići u oba smjera , ovisno o željama i homeowner proračuna .

Kako instalirati Baklja prometovati krov

valjano instalirani baklja -slojne krovnih pokrivača formira vodonepropusnu membranu nad zatvorenim skloni ravne i niske nagiba krovova . Iako instalacija pojavljuje kao jednostavan kao grijanje i odmatanja baklju strukova plahte , grijanje baklja sl

Více >