Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> uklanjanje snijega >> Content

Uklanjanje led iz unutrašnjosti kanalizaciji Vent

Zimski mjeseci donijeti mnoga pitanja na kuće , uključujući led izgraditi u kanalizacijske otvore . Build up su primijetili kada jegrgljala zvuk koji dolazi iz kadom i WC-a . Također može bitimiris kanalizacije zadržavali u kući . Led treba ukloniti odmah kako bi se spriječilo otpadne vode iz blokirane i gurnuo natrag u kuću . Krovna

Uklanjanje led iz unutrašnjosti kanalizaciji vent na krov može bitiopasan posao . Pojedinac će trebati ne samo popeti se na ljestve na krov , ali i popeti se na drugu ljestve postavljene na samom krovu kako bi se postiglo kanalizacije otvore . Tada jebalansiranje akt ostane na ljestvici , au isto vrijeme preliti vrelom vodom niz otvor . Količina vode potrebna će varirati ovisno o broju blokiranih otvore i koliko led je nakupila .
Uklonite Cap

Krovna vent kape također možete zalediti se tijekom zima uzrokuje zastoj u kanalizacijskim otvorima . Te kape se postavljaju na otvore zadržati ostatke poput lišća . U zimi, kape također može uzrokovati nakupljanje leda u otvore . Vodena para diže iz vodovodnog sustava , kondenzira i smrzava na kapu . Vodovod vent onda klompe s ledom . Jednostavno rješenje je ukloniti kapicu . To nije potrebno tijekom zimskih mjeseci kada jekoličina otpada je manje zbog hladnog vremena .
Stručni

U ekstremnim slučajevima , osobe mogu trebati zaposliti stručnu pomoć za uklanjanje blokada led iz unutrašnjosti kanalizacijski otvor . Određene tvrtke će očistiti i uklanjanje blokada , za određenu naknadu . Lokalne javne zdravstvene službe također možete pregledati kuću kako bi se utvrdilo mjesto i uzrok problema , ako je to nešto ozbiljnije i nastavlja se tijekom vremena . Akokanalizacija plin već nakupila u kući , a zatimlokalni vatrogasci trebali biti obaviješteni odmah , tako da je nešto u kući ne zapali vatru .
Prevencija
< p > nekoliko metode postoje kako bi se spriječilo nakupljanje leda u kanalizacijski otvor . Folije za umatanje - natrag izolaciju oko dimnjaka koji prolazi kroz provjetreni tavanskog prostora može pomoći da se izbjegne led izgraditi u oduška . Druga ideja je da zamotate termostatski kontrolirane topline vrpcu oko oduška , ako je moguće pristupiti cijev . Novije domova imaju tendenciju da imaju manje problema s ledom izgradite jer su otvori su dizajnirani da provode toplinu bolje . Preuređena kuće također mogu izbjeći led izgraditi stavljanjem u jakom izolacijom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1016014428.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.