Kako očistiti snijeg s krova na gambrel

gambrel krovovi imaju različite staze na svakoj strani . Gornji dio krova spušta ispod donjeg dijela , uzrokujući gornji krov prikupiti više snijega od donjeg kuta . Klasična staja dizajn je tipično za gambrel krova . Prema web stranici Hobi farmi ,duže zadržava snijeg na krovu staje ,podložnijekrov je do kolapsa , pogotovo nakon 30 dana . Upute Screenshot
1

Pitajte prijatelja koji će vam pomoći . Gambrel krovovi , poput onih na štali zahtijevaju da svaka strana nose jednaku težinu tereta , navodiVermont Agencija poljoprivrede . Nakon što je netko na drugoj strani krova čišćenje od snijega u isto vrijeme kada su sprječava krov što ima nejednaku raspodjelu snijega , što može ugroziti integritet krova .
2

stajati na terenu i ukloniti koliko snijega kao što možete doći s rastezljivim snijega grabljama . Rad s dna svog krova prema vrhu uklanjanje gornjih slojeva snijega sa svojim grabljama . Ostavite 2-3 cm snijega kako bi se spriječilo oštećenje krova s grabljama . Povucite snijega s krova na tlo pokraj vas . Stanite na ljestvama , kada ne možete doći do snijeg sa zemlje .
3

Pričvrstite sigurnosne linije za čvrste krovne konstrukcije , kao što su dimnjak , ako ne možete doći do krova sa snijegom grablje i ljestve . Možda ćete morati kupiti i instalirati sidro krovnu imati mjesto za spajanje na liniju . Uspon na krov i lopata snijega samo ako nemate drugi način da to ostvarimo . Lopata snijeg uklanjanjem slojeva snijega kao što ste učinili s grabljama . Bacanje snijega na tlu .

Kako razbiti led na pločniku bez ranjavanje leđa

Tijekom zimskih mjeseci , temperature često uzetidip ispod nule , što uzrokuje led formira na tvrdim podlogama , kao što su nogostupa . Razbijanje leda prema gore , tako da to može biti uklonjena je potrebno spriječiti gaćice i pada . Nažalost , ona

Více >