Kako popraviti kotače na Ariens snowblower

Ariens Sno - kroz snijeg puhač se tjera kroz remenom koji spaja kotače s motorom . U većini slučajeva , popravljajući proklizavanja pogonskog remena jeriječ o zamjeni puknut ili se nosi pogonski remen . Instaliranje novog remena je običnoposao koji se može obaviti u kratkom vremenu s nekoliko alata . Zamjena proklizavanja pogonskih remena su dostupne na većini hardvera trgovinama ili trgovaca koji prodaju Ariens ili Graveley products.Things što vam je potrebno
čvrste radne rukavice
Zamjena proklizavanja remena
odvijač
kliješta

Show Više Upute Screenshot
1

parksnijeg bacačica na ravnu površinu . Odvojite svjećica žice osigurati od nehotičnog uključivanja . Koristeći odvijač , odvojite pokrov za pojas , koji se nalazi u između motora i izlazne padobran . Skinite poklopac padobran gear , koji se nalazi pri vrhu pražnjenja padobran . Okrenite iscjedak padobran na lijevoj strani kad stojiš na mjestu operatora .
2

Izvadite ukosnicu koja povezuje pražnjenja padobran šipku na polugu padobran rotacije . Možda ćete morati kliješta povući ovaj komad od okupljanja . Gurnite iscjedak padobran prema naprijed . Vi svibanj također morati ukloniti proljetni pin iz oluka radilici . Ovi poslovi će se otvoriti dovoljno prostora između pražnjenja padobran i montaže koloture ukloniti privitak pogonski remen .
3

Izvadite proklizavanja pogonski remen . Ovaj pojas udaljeni oko niza kolotura najbližih na glavnoj skupštini motora . Možda ćete morati okrenuti motor remenice , kako bi se pomoglo odviti u proklizavanja pogonskog remena od svojih kolotura .
4

instalirati novi proklizavanja pogonskog remena u obrnutom redoslijedu u kojem ste uklonili stari remen . Zamijenite privitaka pogonski remen u obrnutom redoslijedu u kojem je uklonjen . Ponovno instalirajte pinove spajaju pražnjenje padobran .
5

Vratite poklopac za pojas i poklopac padobran zupčanika. Pričvrstite svjećicu žicu . Testirajte stroj prije sljedećeg snijega kako bi se osiguralo da se radi ispravno .

Kako zaraditi novac razgrtanje snijega

razgrtanje snijega jeodličan način da zaradite dodatni Sitniš i može se obaviti prije ili poslije posla , i na vikende . Razgrtanje snijega za druge također će pomoći onima koji ne mogu to učiniti sami ili platiti visoke naknade koje naplaćuju uklanj

Více >