Metal Krovni uklanjanje snijega

Snow treba ukloniti iz limenih krovova , jer led brane može dovesti vodu na bazenu i uzrokovati curenje u krovu . To također može dovesti do prekomjerne težine na krovu , što može dovesti do krova kolapsa . Postojerazne načine za uklanjanje snijega s metalnim krovovima . Snijeg Rake

Snijeg grablje , koji su kao veliki metalni strugala , može se kupiti u trgovinama ili hardvera online za razumnu količinu novca . Utrljajte strugač po snijegu , to struganje off kao britva kroz pjene za brijanje . Metal rake je također dovoljno teška da se probiju bilo leda ispod snijega , kao dobro. To može bitimukotrpan pothvat , međutim , i jedan koji može biti malo opasno, jer morate hodati na krovu i struže ga u hladno , možda i surov , vrijeme .
Heat

Teče metalne linije vodi s kipućom tople vode može se izvoditi pod krovom zadržati metal krova iznad smrzavanja , sprečavanje snijeg od toga da bude u mogućnosti podmiriti i staviti na krov . Za to je potrebno malo instalacije u kući , i stalno trčanje kipuće vruće vode kroz cijevi tijekom cijele zime , vjerojatno će učiniti vaš račun za grijanje vode i korištenja voda računa poletjeti uvis. Dakle, uklanjanje snijega s krova na ovaj način jeskuplje rješenje , ali nikada nećete morati struže snijega s krova .
Lopata

starinski način uklanjanja snijega s metalnim krovom s lopatu za snijeg je još uvijek na snazi ​​, ali više mukotrpan i opasnije nego bilo koji drugi način . Ako planirate to učiniti na ovaj način , postoje neke mjere opreza koje treba poduzeti da bi se sigurno dok radite . Teške čizme koje će gripsnijeg i led treba nositi . Sigurnosni pojas linija i da je spajanje na čvrstu dijela krova , kao što su dimnjak , također treba nositi , tako da ako ste skliznuti , pasti,crta ili pojas će vas učvrstiti za krov , tako da ne sklizne .

Dobivanje siga off strani kuću

Icicles koji oblik na strani kuće obično pojavljuju na strehe , što jedio krova koji prevjesi opeke ili sporedni kolosjek . Ove sige obično čine kada se snijeg topi i refreezes na strehe . Jaz ili blokada u oluka također mogu uzrokovati nastanak siga

Více >