Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> uklanjanje snijega >> Content

O Mountain snijeg lopate

Dok standardne lopate može biti samostvar za vrtlarstvo ili vuču prljavštinu i ostavlja oko dvorišta ,planinski lopatu za snijeg jebolji izbor za one koji se bave snijega ili leda . Opremljen s ergonomskim dizajnom i širokim, trajnih lopatice probio kroz teške hrpe snijega i leda , pa čak , ovi snijeg lopate mogu biti korisne dnevne uređaji za planinski profesionalci ili oni koji žive u snijegom pokrivenim planinskim regijama . Funkcija

Planinski snijeg lopate su ručni alat čiji široki metalne ili plastične lopatice su posebno izrađeni za podizanje daleko teški snijeg i unutar planine . Te lopatama može kopati snijeg i led rezati , a osobito su korisne za one koji žive ili rade u planinama ili sudjelovati u back- country skijanje ili druge zimske sportove pustinji .
Identifikacija < br >

Općenito , planinski snijeg lopate obuhvaćaju širok , zakrivljeni nož u bilo plastika ili metal povezan s dugom , t - oblika ručkom . Prosječna lopatu za snijeg ove vrste težinešto više od 1 £ , a oko 2 do 3 metra dužine s oštricom površine oko 10 prema 10 centimetara . Kasnije verzije planinski snijeg lopate su lakši i kompaktniji , a dolaze s U-oblika ručke koji će se koristiti s obje ruke . To uključuje Snowclaw Backcountry Snow Shovelä , koji teži relativno malo , ali je još uvijek opremljen za teške uvjete za podizanje .
Značajke Srpski Srpski

Nekoliko planinski snijeg lopate na tržištu su opremljene s značajke dizajnirane kako bi se olakšalo često mukotrpno razgrtanje snijega . Ovi posebni elementi uključuju izmjenjivi trošenje traku na dnu lopata nožem koji se može zamijeniti nakon značajnog trošenja i habanja , produljenje lopatu život . Ergonomski zakrivljena ili umišljen ručke na nekim planinski snijeg lopate pružiti dodatnu razinu udobnosti i čvrsto držanje , a može spriječiti bolove u leđima tijekom i nakon lopatom . Jaki rubovi nalaze na mnogim od tih proizvoda omogućuju korisnicima da se presele snijeg i probiti led .
Troškovi i preporuke

planinski lopatu za snijeg je relativno jeftin . Cijena ovisi o razini dodatne značajke uključene u proizvod . Iskusan lopatu za snijeg korisnici upućuju na to da su najbolji planinski snijeg lopate su čvrste , ali ne toliko teška da su stvorili puno dodatnu težinu zadatku lopatom . To jedobra ideja da shop za lopatu za snijeg tijekom jeseni ili početkom zime , kao i neke specijaliziranim dućanima početi de -Stock svoje zalihe snijega opreme u pripremi za proljeće . Ipak , mogu se naći na online trgovaca cjelogodišnjih .

Prednosti

Korištenje mountain lopatu za snijeg , za razliku od redovne model može donijeti značajne pogodnosti za zdravlje osoba lopatom . To je izričito osmišljen snijeg alat je pokazala da spriječi bol u leđima s dugom ručkom i širokim nožem , koji pomažu ljudi izbjeglo savijanje kao oni gurati i dizati snijeg . Osim toga ,povećana izdržljivost i fleksibilnost tih proizvoda omogućuje brže kopanje i čišćenje snijega u hitnim situacijama .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1016078048.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.