Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> uklanjanje snijega >> Content

Kako kupiti Snowplows za ATV

Nakon duge zime razgrtanje snijega , to bi moglo biti vrijeme za kupnju plug za vaš ATV . Dodavanje plug za vaš ATV jenačin da se više koristiti iz vašeg rekreacijsko vozilo tijekom sezone kada je obično sjedi u garaži . Oni se mogu kupiti za razumnu cijenu , a nakon jedne sezone snijega , to će platiti za sebe . Dobiti bolji pristup šetnicama , jasnih prilazni putevi i izbjegli bojenje leđa . Vi ćete imati toliko zabavno možda čak i orati susjedovu kolovoz. Upute
Kupnja ralica za ATV
1

Prepoznajte ATV . Napravite popis svih aftermarket dijelova ili dodataka koje ste dodali na njega . Kada kupite plug ćete želite biti sigurni da odgovara , tako da popis dodanih dijelova i znajući točno što je vaše vozilo će vam uštedjeti glavobolju razmjene plugovi ili ide natrag u dućan za potrebne dijelove .

2

Odlučite kakvu oštrice želite . Zakrivljenost oštrice jevažan aspekt u izradi svoju odluku . Ravni s manje od krivulje će poslatisnijeg leti s visokim sprej dalje , što je posao brže . Curvier oštrica će sadržavati sprej snijeg i zaštititi imovinu davanjem osobu oranja više kontrole .
3

Pick tip metodom lift za vaš plugom . Postoje tri osnovna tipa : vitlo, elektronički ili ručno . Troškovi i praktičnost su čimbenici u svoju odluku . Izaberite ono što je najbolje za svoju situaciju i da će raditi najbolje sa svojim ATV .
4

Odaberite veličinu noža . Različite tvrtke nude oštrice 42-72 centimetara . Opet , pokupiti ono što je najbolje za svoju situaciju .
5

Dućan okolo . Mnogi lokalni trgovci će instalirati plugovi besplatno ako se kupi preko njih . Internet ponude može uštedjeti novac , ako želite instalirati plug sebe .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1016078049.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.