Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Moj Garaža Seal smrznuti

pečat oko garažna vrata čuva kišu i snijeg od potaknuto je vjetar u svoju garažu . Također drži druge neželjene elemente na otvorenom , gdje pripadaju . Međutim , ako ne koristite svoju garažu redovito ,pečat može zamrznuti tijekom hladnih zimskih mjeseci , kada je snijeg i susnježica imaju tendenciju da se podigne uz rubove i garažna vrata. To ga čini teško dizati vrata . Srećom , ovaj problem je lako riješiti . Uklanjanje snijega i susnježice

Ako snijeg ili susnježica je izgradio uz rub garažna vrata ,prvi korak da se topi brtve oko vrata je ukloniti snijeg ili susnježica . Lopatu za snijeg jeučinkovit alat za ovaj posao . Uvjerite nema snijega ili susnježice lijevo uz donji rub . Obratite pozornost na bočnim rubovima vrata i , raspoznavanje off bilo svježeg snijega ili labave komadiće leda .
Otapanja Metoda

česta pogreška je da se poveća unutarnja temperatura u nadi da će se to otopiti brtve na garažna vrata . To je malo vjerojatno da se radi iz dva razloga . Prvo , domovi obično nemaju njihovi sustavi grijanja ispuše u garaži , tako da ćete morati otvoriti vrata za garažu dopustiti vrućeg zraka unutar svoje kuće kako bi ga se u garažu i garažna vrata . To je vjerojatnije da se ohladi svoj ​​dom , nego da se ugrijemo svoju garažu . Drugo ,vrsta topline morate otopiti garaži brtve vjerojatno će pretvoriti svoj dom u velikoj sauna , što bi za posljedicu vrlo visoke struju i vrlo neugodnom unutrašnju temperaturu. Bolja je opcija za zagrijavanje garaži pečata izvana .
Hot Water otapanja

Topla voda će vam pomoći da se odmrzne pečate oko garažna vrata iz izvan kuće bez oštećenja plombe . Jednostavno napuniti veliku posudu sa toplom vodom . Ulijte vodu polako dolje na strani vrata garaže i uz donji rub . Ponovite ovaj postupak sve dok se plombe potpuno odmrznuti . Vi ćete znati to se dogodilo kada pokušate podići garažna vrata i to ide gore sa svojim normalnim lakoćom .
Upozorenja

Nikada ne vrijede plamen topline , kao što je od udarca baklje , da brtvi neposredno . Za jednu, to će u potpunosti oštetiti brtve . Drugo , to može otpustiti otrovne pare . Izbjegavajte primjenom sol uz rub svog vrata kako bi se rastopiti akumulirani snijeg ili led , kaosol može nagristi pečat vrata .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014588.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.