Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Stvari učiniti u snježne oluje

Ljudi koji žive u područjima koja su sklona oštre zime , kao što su Michigan i Minnesota , znaju opasnosti i probleme uzrokovane snježnim olujama . Nekoliko centimetara snijega može pasti u roku od nekoliko sati , nošena jakim vjetrovima i uzrokuje brojne probleme, uključujući opasne uvjete vožnje i snaga prekid rada . Prvi korak u preživljavanje snježna oluja je znao da dolazi . Obazirati na vremenske prognoze i pripremiti za sve što se može dogoditi . Važno pribor

Akonevremenu dolazi i prijeti da ispadne ogromne količine snijega , nekoliko stvari koje su potrebne kako bi se očistiti poslije. U ekstremnim slučajevima , više od pola metra snijega može akumulirati na nogostupima i prilazni putevi , palopatu za snijeg jepotrebno. Nakon što je snijeg se briše , kamena sol je potrebno izbjegavati vlažne pločnike i pogonima postaju ledena i opasna . U iznimno hladnim uvjetima , čak i sol ne može zaustaviti led formira , tako da pijesak može biti potrebna kako bi se s gumama vuče na zaleđenim prilaze . Alternativna goriva za grijanje i oprema mogu biti potrebne u slučaju redovni izvori goriva nokautirao .
Priprema Home

To može dobiti iznimno hladno nakon snježnog nevremena , pa dobro izolirana kuća je važno . Osim u zid i potkrovlje izolacije , vrata i prozori trebaju izolacijske kao dobro. Koristite plastični omot pokriti prozore u zamku topline i blok propuha . Dodaj vremenske skidanje do vrata kako bi blokirati skice . Izoliranje cijevi za vodu je važno , i može se obaviti pomoću novine ili plastike . Dopustite vode slavine za nešto kapati zadržati vodu kreće.
Priprema automobila

Imajući auto u ispravnom stanju je važno . Kočnice moraju biti u dobrom stanju , antifriz treba nadopuniti , baterije moraju biti čista i dobro održavana i elektronike moraju raditi . Brisači moraju raditi na gornjem kapaciteta , kao i ; uzimajući uhvaćen u vožnji u oluji s nedjelotvornim brisači moglo dovesti do prevlačenje ili lošije . Ako vozite u oluji je neizbježna , stock automobila s lopatom , vjetrobransko strugalicom , kamene soli i pijeska . Ostali materijal može uključiti dodatne deke , dodatnu odjeću , grickalice , vodu i hitne baklje .
Prerušiti Vrijeme Odgovarajući

Kad čišćenju kolovoz i nogostupa , odjeni toplo . Višestruki slojevi komotnu odjeću savjetuje , nego debela , pokreta - ograničavanje pojedinačnih slojeva . Vanjski slojevi treba , naravno , biti vodootporan držati vlažnom topljenja snijega od kože . Puno topline se gubi kroz vrh glave , takotopla kapa je važno . U ekstremno hladnim uvjetima , disanje može biti otežano zbog hladnog zraka u plućima , pa pokriti usta šalom kada se radi vani.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014595.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.