Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Kako ojačati Krovne šperploča Paneli

Jačanje šperploča krovne ploče je nešto što bi trebao idealno biti učinjeno tijekom gradnje . Međutim , to je nešto što se može učiniti tijekom re - krovnog projekta ili kad god je problem javlja o zaštiti kuće od oluje . Kako bi se osiguralo da šperploča paneli su sigurne , pregledati izrade od izvornih sugestije , osigurati ploče s jačim nokte i pružiti sloj ljepila na ploče i greda pružiti jaču vezu između ta dva . To je ono što vam je potrebno Screenshot građevinskim ljepilom Screenshot, velikih glava , debelih Shank nokte
Hammer
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pregledajte područja oko gdje šperploča je osiguran na grede i rešetki . Nokti se ne bi trebao biti vidljiv s tavana , iako nedostaje kadra kada čavlima dolje šperploča je uobičajeno . Područja u blizini propuštenih noktima će morati biti osiguran .
2

Nanesite 1/2-inch nit građevinskog ljepila uz zglobovima gdješperploča susreće Rafter ili krovište . Ako se krovni novu graditi , ljepilo se nanosi izravno na krovište prije stavljanja šperploča na mjestu .

3

Secure šperploča okvira s čavlima . Za jačanje krova otpornost na oluju štetu , koristiti nokte s ekstra - velike glave , debelim tijelom , i spiralnih niti na vrhu . Ovi nokti pružaju veću smične čvrstoće kako bi se odupre orkanske i potres tipa snage .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014624.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.