Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Kako procijeniti Oštećene Kuća za osiguranje

Podnošenje zahtjeva sa svojim osiguravajućeg društva za štete na vašem domu može potrajati mjesecima za dovršetak i može postatifrustrirajući proces . Jedan od načina kako bi se proces potraživanja zajedno je učiniti neke od istražnog sami raditi . Fotografirati sve štete , i pozvati svoje osiguravajuće društvo kako bi ih obavijestio o incidentu . Zatim možete dobiti procesa valjanja po dolasku kompletan popis štete i ono što će se popraviti i zamijeniti svoje gubitke . Upute Screenshot
1

odrediti koliko dugoće čišćenje trajati. Razmislite uklanjanje otpada , temeljito čišćenje prije i nakon procesa preoblikovanja , a broj hrpe otpada koji se mora vući daleko . Napišite ove figure dolje .
2

li neka istraživanja online pronaći tri čišćenje posade koji mogu obavljati sve predradnje , izvlačenje i završno čišćenje . Poziv tri čišćenje radova za koje ste odlučili i da ih se u svoju kuću , obaviti pregled i dati vam pisanu procjenu .
3

odrediti opseg rušenje koje će se tražiti prije stvarni popravak može biti učinjeno . Oštećeni predmeti moraju biti uklonjeni prije posla može nastaviti .
4

Kontakt tri rušenja poduzetnici li naći online . Nabavite inspekcije, pisanu procjenu , informacije licence i kopiju svog izvođača dozvole .
5

Nastavite pregled i napraviti popis pregradnja materijala potrebnog . Nabavite cjenik online od tri dobavljača za te materijale , zajedno s cijenama za isporuku .
6

Pomnožite troškovi za materijal za 1,5 dobiti procjenu rada pošteno . Koristite ovaj broj kao osnovica će vam pomoći da se odlučite na preuređenje izvođačima .
7

li neka istraživanja na internetu kako bi pronašli tri pregradnja izvođačima . Upoznajte jedni od izvođača i dobiti pismenu procjenu projekta od svakog . Dobiti kopiju izvođač licenci i osiguranja od odgovornosti politike svake tvrtke .
8

Napravite popis osobnih stvari koje su oštećene u incidentu . Budite sigurni da su samo stavke koje su prisutne i oštećena . Spremi oštećene stavke za inspekciju od strane regulator ako je to potrebno .
9

Obratite osiguranja potraživanja za podešavanje . Obavijesti ga od informacija koje su prikupili . Pošalji kopiju svoje izračune , kao i pisane procjenama čišćenje i pregradnja izvođača , na regulator , tako daosiguravajuće društvo će znati koliko novca to ti duguje za dovršetak zahtjeva . Pošalji licence i osiguranja informacija svakog izvođača s papirologijom , tako dapodešavanje neće morati prikupljati ove informacije sama .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014634.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.