Aluminij Siding Zdravo Dent Repair

Aluminijska prilaženje drži se dobro na većinu Pogledavši udaraca , alinagli oštar udar može uzrokovati očiti trag marring svoj ​​izgled . Zdravo se formira takav udarac , uzrokujući udubljenja na sporedni kolosjek da bidom izgleda staro . Vraćanje izgled aluminijske sporedni kolosjek nakon tuče šteta je to moguće s jednostavan škripac koja zahtijeva malo na putu od kuće popravak vještina . To je ono što vam je potrebno
Chalk
električna bušilica Srpski 1/8-inch malo
Stroj vijak
odvijač Screenshot Automotive Putty Screenshot, brusnim papirom , 120 borbenost
1 galon nafte - based metal punjenje boja
1 litre boje tanji
Drvena promiješati štapom
akril lateks Eksterijer Kuća boje
kist
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Pronađite središte dent u aluminijskom sporedni kolosjek i označavanje točke s komadom krede .
2

Koristite bušilicu s 1/8-inch malo napraviti rupu na kredom točku . Izbušite kroz sporedni kolosijek , ali pazite da ne bušite u kuću obloge ispod .
3

Temu strojni vijak u rupu dok se oko polainča vijka ostaje virila rupa . Koristite odvijač za konac vijak okretanjem vijka u smjeru kazaljke na satu .
4

Uzmi glavu vijka s kliještima i povucite ga izravno od kuće . Pritisak iz povlačenjem vijak će povući aluminija natrag na svoje mjesto , uklanjanja svih osim malog dijela dent .
5

Uklonite vijak od aluminijske sporedni kolosjek s odvijačem okretanjem vijka šalter - smjeru kazaljke na satu .
6

Ispunite rupu lijevo od vijka na sporedni kolosijek s automobilskom kitom . Spread kit kroz mali trag ostavio u površini prilaženje , izjednačujući trag s ostatkom prilaženje površine . Pustiteda se osuši kit za duljinu vremena predložen od strane proizvođača , dok je površina stvrdne .
7

Pijesakpovršina kit glatka , pa čak i uz aluminijske sporedni kolosjek .
8

Tanak jedan galon temeljne boje s pola litre razrjeivač i promiješati s drvenim štapom promiješati . Četka na kaputu prorje premaz na skrpan području . Dopustite da se osuši za oko dva sata .
9

Četka dva sloja vanjske kuće boje iste boje kao sporedni kolosjek na skrpan području . Pustite da se boja suši između slojeva za dva sata . Dopustitezavršni sloj da se suši 48 sata .

Koristi za vrećama pijeska

Kao kišne sezone uslijediti , vrećama pijeska igraju važnu ulogu u sprečavanju štete od poplava i erozije . Vreće dolaze iz juta ili polipropilena materijala s pijeskom ili zemljom kao ispunom . Vrećama pijeska pružiti sve vrste utvrde , kako u vrije

Více >