Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Osiguravajuće kuće Information & Krovna Šteta

Osiguravajuća društva razmislite oluja štetu na krovovima kao jedan od najčešće tvrdio pokrića , a oni zapošljavaju prilagodne koji su prošli posebnu obuku za rad s kuće . Projekcija Šteta

Hail štrajkovi prikazati kao potamnjelih mrlja, često ovalnog oblika i malo obrađenu . Dokazi dimpled štete od tuče također se mogu vidjeti na metalne otvore i oluka , a čestopodgledna i sporedni kolosijek .

Nedostaje krovne šindre jenajlakši i najbolji način da se dokaže štetu vjetra , ali čak i bez da je to moguće pokazati potrebu za popravak . Podizanje jednu pločicu i imaju četiri ili pet podignite oko njega pokazuje da je u nekom trenutkuvjetar podigao područje i prekinula vezu s krova .
Otvaranje tužbe

osiguravajuće društvo će žele znati kada je šteta nastala iodređenu štetu . To obično je spremna pružiti naknadu štete i do dvije godine nakon što jeincident dogodi .

Ostala pitanja što će pitati zabrinutošću starost kuće , duljinu vlasništva , sve prethodne tvrdnje i veličinu kuće . To će pružiti niz tvrde , i postaviti sastanak s podešivača.
Inspekcija

osiguranje za podešavanje će učiniti prošetajte na krovu . Obično za tuče štete mora postojati osam do 10 različita štrajkovi u pojasu od 100 četvornih podnožju dio krova . On će također tražiti štete vjetra .

Nema kazne za homeowner akopodešavanje pronalazi nikakvu štetu . Osiguravajuće društvo smatra da jevlasnik kuće samo štiti svoje interese u vlasništvo bez pokušava prevariti osiguravajuće društvo .

Vlasnik kuće može žaliti i pitati za novi regulator da izađu u ovom trenutku .
< p > Akopodešavanje pronalazi djelomičnu štetu ,tvrtka može izdati ček za pokriće postotak oštećenja . Opet ,vlasnik kuće može ovu odluku žaliti i zatražiti preispitivanje .

Treća mogućnost je dapodešavanje pronalazi punu štetu iosiguranje će pokriti troškove novi krov i bilo koje druge štete .
< br >
Djelomični provjera

S punim oštećenja ,osiguravajuće društvo obično piše početnu provjeru za oko 30 posto na 40 posto od onoga što smatrafer cijena za novi krov . To se može izdatiistog dana , ili to može potrajati nekoliko dana , ovisno o politikama osiguravajućeg društva .
Izvođač

S tog čeka u ruci ,vlasnik kuće sada mogu pronaći krovne tvrtke koja će obaviti posao za istu cijenu kao i osiguranje sredstava .

uobičajena procedura je za homeowner platitikrovne tvrtke isti iznos kao početne provjere , kada je potpisan ugovor . To vamtvrtka platiti za materijal i rad u unaprijed .
Balanced Plaćeni

Nakonposla je završen i certificirani za osiguravajuće društvo koje je krovne tvrtke , to može imati svoj inspektor pogled preko krova .

to će izdati ček za ravnotežu novca , manje deductible ako ih ima , zajedno sa svim dodatnim provjerama . Ova provjera ide platiti razliku do novca zbog krovne tvrtke .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014644.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.