Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Vent Propisi poplava

značajan dio štete uzrokovane poplavom je razlikatlaka između vode unutar i izvan strukture . To se može dogoditi i kadapoplava je u porastu, a kada je ebbing . Poplava otvori su uređaji za pustite vodu da teče slobodno između unutarnje i vanjske strane zgrade je temelj , izjednačavanje tlaka . Federalni Emergency Management Agency ( FEMA ) i njihov Nacionalni program poplava osiguranje ( NFIP ) postavio minimalne zahtjeve za oduška struktura u poplavnom . Broj Vents

Zahtjevi FEMA su za 1 kvadratni centimetar otvora za ventilaciju od poplava za svaku kvadratnom metru stambene površine . Un - slojni poplava otvori moraju doslovno pridržavati tog 1 za 1 uvjet . Projektiran poplava otvori dopustiti više da protok vode kroz i učinkovitiji na balansiranje pritisak na svakoj strani osnutka , dakle,broj kvadratnih inča potrebnih za određeno područje usklađuje prema dolje . Osim zahtjeva području , mora postojati i barem dva otvori za svaki zatvoreni prostor u temeljima .

Instalacijski zahtjevi

otvori moraju biti instaliran u manje od 1 noga iznad bilo interijer ili eksterijer prizemlju , ovisno što je veće . Oni moraju biti postavljeni tako da voda može nesmetano teći bez zapreke i iz zaklade ograde , i što bliže uglovima i praktičan . Grills i ekrani instalirani da se spriječi ulazak by životinjskih štetočinja moraju biti otporni i ne smije ometati slobodan protok vode ui iz zaklade ograde .
Struktura koje zahtijevaju Vents < br >
Base poplava jepoplava sa 1 % šanse da se ponavlja .

propis navodi da strukture ispod uzvisine bazu od poplava ( BFE ) , kao što su u podrumima, puzati prostorima , garažama moraju imati otvore od poplava . FEMA definira BFE bitinadmorska visina poplavnih voda koje se očekuje da će doći tijekom osnovnog poplave . Baza poplava jepoplava koja ima 1 posto šanse da bude jednaka ili prelazi u određenoj godini .
Ekonomske koristi

Osim toga smanjuje vjerojatnost ozbiljne štete temeljca tijekom poplave , što je ispravno instalirani poplava otvori će uvelike smanjiti vaše premije osiguranja . Prvi je ušteda što se nadam da nikad neće shvatiti , alidrugi je sigurno i da će nadoknaditi troškove otvore prilično brzo .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014647.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.