Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Oluja Šteta Prevencija

Snažne prirodne pojave kao što su oluje i tornada često udarimo malo upozorenje i sposobni su ostavljajući iza potpune devastacije . Uragani dati više upozorenje , ali može biti još veću štetu . Ulaganjem vrijeme u preventivnim mjerama , rizik od doživljavanja štetu oluja je uvelike smanjen . Držite Drveće obrubljen

Trim grana daleko od svog doma krov na redovnoj osnovi . Krovna šteta povezana s olujama često uzrokovane obraslih drvećem . Redovito podrezivanje smanjuje šanse palim udovima šteti vašem domu ili vozilo .
Skladištenjem pokretnim objektima

Store svjetlosti i pokretnih stvari , kao što su garniturom za sjedenje i travnjak ukrasa . Te stavke mogu biti uvučeni od strane jakih vjetrova i bačena na vrata, prozora i vozila .
Upravljanje curenja

popraviti sve curi . Čak inajmanji netretiranih curenja može brzo prerasti u potop za vrijeme jakih kiša i izazvati neograničen iznos štete na kući . Svi curi treba pravilno popraviti odmah .
Zaštitite svoje vozilo

ostaviti svoje vozilo pod tendom ili u garaži . Vozila su uvijek na vrlo visokim rizikom od oštećenja patnja oluje jer su obično parkiran ispred . Ako zaštićeno parkiralište je nedostupan , park daleko od stabla , telefonske stupove i objekata kod kojih postoji rizik od pada ili se kreće .
Izravni udar

Channel udara groma postavljanjem sijeva dirigent šipke u područjima najvišoj nadmorskoj visini .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014651.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.