Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Oluja Šteta >> Content

Kako izgraditi Drvo Kapci Yourself

Drvene grilje može pomoći zadržati prozore svoje kuće sigurno u slučaju jakih vjetrova , kiše i tuče iz oluje . Savezna agencija za upravljanje kriznim situacijama zapravo preporuča rolete kao zastrašujući Oluje štetu . Tu su sve vrste roleta dostupne za kupnju , ali također možete stvoriti svoje vlastite rolete korištenje drva i nekoliko osnovnih alata . To je ono što vam je potrebno Screenshot traka mjera Screenshot, šperploče ili tvrdo listove
Drvne
Drill
vijke Pretraživati ​​Sidra

Prikazati više uputa Screenshot
1

Mjera prozor koji će se pokriva sa roletama . Uzmi mjerenje preko prozora i od vrha do dna . Dodaj dodatnih 8 inča u visinu i širinu . To će omogućiti da se preklapaju rolete zid oko prozora 4 inča na sve strane , dodajući dodatnu zaštitu .
2

Izrežite komad drveta do konačne širine i visine prozora . Drva komad može se rezati u trgovini home poboljšanje ili kod kuće s pilom .
3

Mjera preko komadu i označite središte odbora u nekoliko mjesta . Crtanje linija povezuje maraka po sredini ploče . Izrežite ploču na pola tako da imate dva rolete jednake veličine .
4

Izbušite rupe u rez ploče za vijke proći. Rupe treba staviti 2 1/2 cm udaljen od vanjskog ruba rolete i 12 inča apart .
5

Izbušite četiri dodatne 1/4-inch rupe u sredini svake zatvarača . To će uzrokovati manje pritisak na zatvarača kada je pogodio vjetra i kiše , što može uzrokovati rolete pokloniti ili čak slomiti .
6

Line rolete se ravnomjerno kroz prozor i napraviti pečat kroz svaku rupu na kapak . Izbušiti rupu u zidu na tim mjestima i stavite na zid sidra . Stavite rolete nazad na mjesto i zaključaj ih u stranu kuće . Drvene kuće mogu koristiti uokvirene trajne plastične obložene sidra i 2 1/2-inch lag vijke . Za opeke domova , korištenje proširenje sidra i 1 1/2-inch vijaka ekspanziju.
7

Maknuti i pohraniti rolete negdje oni će ostati na suhom i sigurnom . Držite vijke s njima . Kad postoje oluja upozorenja , montiranje roleta s vijcima .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/storm-damage/1016014660.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.