Kako kombinirati Lap Siding & Shakes

Drvena lap prilaženje , također poznat kao klapa sporedni kolosijek , jetradicionalna prilaženje datira nekoliko stoljeća . Se odreže s udubljenja , tako da donji rub je dva do tri puta debljine na gornjem rubu . Ovaj oblik klina baca vodu i pruža vanjske atmosfere štit za vaš dom . Trese , sedeblja verzija drvo crvenilo i imaju sličan oblik klina . Kombiniranje dva daje dom rustikalni New England vikend dojam koji je idealan za neke ukuse . Koristite sporedni kolosijek i trese od iste vrste drva da bi održavanje jednostavan. Cedar je čest materijal za oboje i ima dugotrajne, prekrasne žita . To je ono što vam je potrebno Srpski Lap prilaženje
Chalk liniju
Gudački razinu
čekićem Screenshot krovište nokti
mitra vidio Srpski trese Srpski skalpelom Srpski Srpski Show Više Upute Screenshot
1

Koristite kredom liniju s razinom gudački označiti vodoravnu liniju preko dnu zida , čak s vrha temelja ili 2 cm iz zemlje ili betona i akotemelj Najbolje je ne vidi . Započnite krug prilaženje uzduž linije od lijevom kutu . Instalirajte cjelovečernju ploču sa donjeg ruba na liniji . Čavlima prilaženje u mjestu s jednom 1 ½ - inch krovnog nokta svakih 12 inča , dva inča s vrha ruba prilaženje uzduž komadu .
2

Butt sljedeći sporedni kolosijek komad doprva na desnoj kraju i zakucati ga na mjestu na isti način sa svojim donjeg ruba na kredom liniju . Nastavite dodavati pune daske koliko je to moguće . Izmjerite i izrežite komad da stane na kraj zida i zakucati ga na mjestu . Koristite mitra vidio za kvadrat rez .
3

Koristite kredom liniju označiti crtu tri inča s vrha ruba sporedni kolosjek . Instalirati drugi red , na isti način , s donjeg ruba na nove Mjerna vrpca . Nastavite dodavati sporedni kolosijek do zida do točke koju namjeravate započeti trese . Mjera , oznaka i cut prilaženje s ubodnom da stane oko vrata, prozora i drugih prepreka .
4

Koristite kredom liniju označiti crtu tri inča s vrha u gornjem redu sporedni kolosjek . To će označiti stražnjica liniju za prvi red trese . Start na rubu kao što si učinio s sporedni kolosjek . Fit prvi shake u mjestu sa svojim debelim rubom protiv kredom liniju . Nail ga na mjestu s dva nokte na gornjem kraju manje od dva inča iz vrha trešnje . Butt sljedeći komad doprvog i zakucati ga na mjestu . Nastavite dodavati šindre sa svojim debelim rubovima na kredom liniju do kraja zida .
5

Mjera i izrezati shake da stane na kraj reda , to bodovanje sa skalpelom do njega može se podijeliti duž postigao linije . Nail ga na mjestu kao i prije . Mjera se na početku linije do točke dva inča s vrha prve trešnje , obilježavanje točku s kredom . Uzmi u obzir koliko se iz dna trešnje vaš znak je . Mjera se s dna posljednje trešnje i oznake na istoj udaljenosti .
6

Razvucite kredom liniju između svojih dviju označenim točkama i ugriz crta preko trese . Instalirajte sljedeći red trese s debelim rubom uz ovu liniju . Dalje dodavanje reda trese na vrhu zida . Izrežite dovoljno trese na visini da stane s vrha zida do posljednjeg kredom liniju . Ih je lijepiti zajedno u snopove četiri na komadiće komade te ih izrezati na dužinu na mitra vidio . Čavlima te izrezane dijelove duž vrha zida na kompletan izgled .

Kvalitete akril plastike

jasna , elastičan materijal vidite ispred govornice ulaznica u kinu ili na brojač novca štand na obali je više nego vjerojatnotvar koja se zove pleksiglasa , ili akril plastike . To se koristi u mnogim područjima , gdje redovito staklo ne može biti d

Více >