Kako prijaviti zlostavljanje od kreditne kartice tvrtke

Ako imate kreditnu karticu i upasti u financijske poteškoće , možda ćete morati preskočiti plaćanja , jer jednostavno nemaju dovoljno novca . Kada zadani na kreditne kartice duga , kreditna kartica tvrtke imaju pravo zadržati zbirka firma . Međutim , ove tvrtke su ograničeni u tome što oni mogu učiniti i kada oni to mogu . Over - revni kolektori ponekad krše zakone pravedne naplatu duga i zlostavljanja potrošače . Srećom , možete prijaviti zlostavljanje od kartičnih tvrtki i njihovih kolektora kako bi ih zaustaviti te prekršaje . Upute Screenshot
1.

pročitajte Zakon Sajam dugom Collection Practices ( fdcpa ) , u kojoj su izložene vaše zakonska prava . Morate znati svoja prava , kako bi se utvrdili zlostavljanje od strane kreditne kartice tvrtke da krši zakon . Iako ste možda uzeti u obzir određene radnje kako bi se uvredljivi, možete samo ih prijaviti ako su povrede zakona.
2

dokumenta bilo zlostavljanje od strane kreditne kartice tvrtke za prikupljanje tvrtke . Vodite dnevnik o svojim telefonskim pozivima i bilo kakve prijetnje ili drugih nasilnih praksi . Snimite pozive ako živite u državi u kojoj je to dopušteno . To će vam dati dokaze o zlostavljanju .
3

Obavijesti prikupljanje tvrtka u pisanom obliku da ne želim da me kontaktira oko duga kreditne kartice . Nakon što to učinite , oni samo mogu kontaktirati posljednji put ostavljajući znate što određene akcije planiraju poduzeti . Svaki daljnji kontakt je zabranjeno i može se smatrati kao uvreda , tako da bi trebao dokumentirati .
4

Prijavite kreditna kartica tvrtke zlostavljanje u svojoj zemlji Državnog odvjetništva Republike Hrvatske . Akokreditna kartica tvrtke koristi zbirka agencija koja se nalazi izvan svoje države , prijaviti zlostavljanje na Federal Trade Commission . Budite spremni za sigurnosno kopiranje tužbu dokumentacije o zlostavljanju .
5

Sue skup agencija kreditna kartica tvrtke u obje države ili federalnom sudu . Vi ste to moći učiniti do godinu dana nakon što su zlostavljani . Ako pobijedi slučaj , možete oporaviti gubitke i dodatni novac do 1000 dolara ,` je i svoje odvjetničke naknade i sudske troškove .

Vorherige Seite

No

Nächste Seite

Kako kombinirati Lap Siding & Shakes

Drvena lap prilaženje , također poznat kao klapa sporedni kolosijek , jetradicionalna prilaženje datira nekoliko stoljeća . Se odreže s udubljenja , tako da donji rub je dva do tri puta debljine na gornjem rubu . Ovaj oblik klina baca vodu i pruža va

Více >