Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> ventilacija >> Content

Kako provjeriti peći cijevi za blokade

Ako je jedna od vaših peći kanalima postaje blokiran , što ćete primjetiti - svaku prostoriju dosta zraka preko blokiranih kanala neće grijati ili hladiti dovoljno , ostavljajući vas s previše hladno sobi u zimi čak i sa termostatom pojavio . Ne samo da je to neugodno , to otpada energiju i novac na računu za grijanje . Ako sumnjate da je jedan ili više od vašeg doma kanali su blokirani , možda ćete biti u mogućnosti da se barem djelomično riješiti problem sami sa brzu provjeru . To je ono što vam je potrebno
odvijač
Svjetiljka
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Izvadite oduška u sobu gdjeblokada se sumnjiči s odvijačem . Tu su obično dva do četiri Phillips - vijci koji drže ventil na mjestu . Ako ne možete naći oduška , gledati iza namještaja i uz bazu stropa .
2

Pogledajte u kanalu uz svjetiljku . To bi trebao biti potpuno prazna i jasno koliko može vidjeti . Ako ne vidite ništa u kanalu , izvadite ga , ako je to moguće .
3

Zamijenite oduška .
4

Provjerite cijevi u potkrovlju ili puzati prostora ako moguće . Potražite Kinks ili slomiti sekcija u kanalima , koji uzrokuju začepljenja .
5

prilagoditi bilo blokirane kanale pažljivo dopustitida protok zraka kroz , pazeći da ne popustiti bilo zglobova ili veze .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1016014731.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.